Fullbokat

Kl 06.15
☀️ 9°C

Usch vad kallt det kändes ute. Jag stiger upp och det är full sol men bara 9 grader! Usch då så kallt! Tänkte att om det varit 3 veckor tidigare så hade det varit en varm sommar dag. Men nu är det för sent på året för det.

Till helgen tar jag bort spaet, jag har inte badat på två veckor nu i det så det är dags att ta bort det, det drar bara ström nu när det värmer hela tiden. Det kommer nog inte att bli nått mer badande för mig mer.

Jonte kom förbi igår och visade upp sin nya bil, sååååå fin var den, vi en Volvo v60, 2018! Jätte fiiin var den. Luktar riktigt ny bil i den. Efter jobbet igår så for jag hem och sov en stund, jag var så jäkla trött. Jonte och Bejan kom förbi, Jonte ville se på kattungen. Vi satt sen och pratade en stund, Jonte for hem och vi for på prommis med hundarna. Vi for hit sen hit och fikade, Danne har bakat choklad rutor. Sen blev det duschen och sen tv och sova.

I veckan har vi gratis prova på på Fysioteket, både zumban och toningen är fullbokade och några på reservlistan. På Strong är det några platser kvar. Roligt att folk ändå hittar till Strong. Men några av de som strongat med mig har inte kommit än, jag har sett att någon av dem som brukade gå men i perioder varit bokade men sen avbokat. Saknar alla, det gör jag ju. Men man kan inte ha kort överallt, folk tar kort där de upplever att de får ut mest av sitt kort. Får se då ikväll hur många vi blir, avbokningarna brukar dyka upp. Vi kan ju inte ta så stora grupper i och med att salen är liten men då får man vara snabb och boka sin plats helt enkelt. Vad som är roligt med dessa gratis veckor är ju att dom drar folk och alltid är det några som stannar. Som nu har jag massor med namn som vad jag vet aldrig har zumbat med mig. Det är ju så man växer med de nya kunderna, veteranerna har man redan, dom kommer oavsett.

Så nu ska jag hämta min nya musik och sen köra igenom alla korrar så jag är redo för kvällen. Jag och Bejan ska till mamma oxå på eftrmiddagen en sväng. Så håller vädret i sig så går vi väl ut och går. Kanske man skulle prompa till Ikano och Ikea.

Ja ja nu blir det frilla och facebook….. undrar vad grannen ska hitta på, de kör in värsta kranen dit just nu…. ja och andra grannen har flyttat, de körde sista lasset igår. Idag kommer städ firman och imorgon börjar väl de nya att flytta in skulle jag tro. Känns lite vemodigt att de flyttat faktiskt.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: