Små stress

Kl 06.00 🌫 10

Steg upp tidigt kl 06 fast jag försov mig egentligen, hade tänkt stiga upp 05. Jag och Carina skulle med kissebebborna på besiktning, chipmärkning och vaccination. Och vi fick ju tid i Töre kl 09 om vi inte hade velat vänta över en månad för att få tid i Kalix! Så halv 8 började jag köra till Karungi så körde vi därifrån sen till Töre 🙂

Men vilka coola katter vi har! Inte ett pip från någon av dom i bilen. Veterinärbesöket gick som på räls, inte ett ljud eller protest fast att chip nålen är jätte grov. Dom var så duktiga båda missorna.

När jag sen kom hem vilade jag en stund, drog ut på stan, gjorde lite ärenden. Sen hämtade jag ut mamma en stund. Vi var ut och käkade en hammis, sen promenerade vi över en timme, det var så fint väder.

Körde Strong första gången på Fysio igår, så jäkla roligt. Mervi och Markko var oxå med. Super kul 💪

Simma lugnt

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Aug 29, 2022 @ 11:05:47

    Oj, va fint foto på mamma❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: