Stressig dag

Kl 06.30
☀️ 13°C

Vaknar upp till en full sol, inte ett moln på himlen men varmt var det inte, bara 13 grader. Nåväl sommaren är ju slut, vill som inte skriva det, ville ha mer värme. Så därför var jag så glad när det faktiskt blev varmt i slutet av förra veckan och helgen. 29 grader på vissa ställen, vi hade 27 på var det fredag eller lördag? Hela veckan var ju varm. Då hann jag tänka, var jag för snabb att ta bort poolen. Men å andra sidan så är det för kallt på nätterna för att det ska vara hållbart med stor pool. Jag har ju mitt spa.

Vilken stressig dag det blev igår. Klockan 11 hade vi möte med skolan, telefonen ringde konstant, kl 12 började jag jobba, kl 14 nästa möte med Savannah, hann ta en flera samtal under tiden, inga prata strunt samtal utan viktigare samtal plus att jag städade på korttids, torkade av, städade toan och köket. uppdaterade mig om jobbet, vad har hänt och vad ska hända. Danne fick välja ta mötet med Savannah eller komma in och avlösa mig 30 minuter på jobbet, det blev det sista. Han gillar inte möten. Idag tänkte jag fortsätta städa när jag kommer till jobbet. Dammsuga och skura hanns inte och dels så har vi gäster och då brukar vi inte göra det. Slutade redan kl 16, har ju tjänstledigt halva turen då jag börjar 12.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, sen fixa frillan och så ska vi iväg på ärenden med Danne innan jobbet börjar. Får mycket frågor om Fysiogym, priser, hur man betalar, hur man gör, var bokar man sig, kan jag köpa direkt av dig osv. Hoppas det innebär att folk är på väg, vi kan ju inte ta så stora grupper men då måste man bara vara snabb att boka sig. Inte för att det varit nån panik på det sättet men man vet ju aldrig ”Helt plötsligt händer det”

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: