Gapskrattar

Kl 08.00
☁️💨 20°C

Vilket väder det var igår, vid hade 29 på altanen! Och det var mellan 27 och 29 grader vad jag hörde av folk under dagen. Helt otroligt! Igår kväll vid 23 var det ännu över 20 grader varmt!

Nu är det mulet, det har regnat på dagen. Vi ska iväg med mamma till Seskis idag, gå runt lite och gå på gravarna, vi har köpt blommor som vi ska sätta dit. Mammas kompisar möter upp oss på Ö-pärlan, det ska bli roligt. Hoppas bara att det inte börjar regna, inte enligt klart ialf, det är uppehåll, ingen sol men varmt och uppehåll. Nå tar med oss lite paraplyer, regnponcho åt mamma så nog vet jag i klarar oss.

Vi hade ju lite loppis igår. Vi gapskrattade, det kom ingen 😀 Jag kom på sen att vi skulle kanske sattit ut annonsen på köp och sälj på facebook. Inte för att det var så mycket att sälja. När vi gått igenom igen, tagit lite till så fanns inte mycket kvar, det var inte mycket från början heller. Det blev en låda och några mattor. Så det lämnar vi till PMU. Jag tog oxå tre mattor men jag vet inte…. behöver jag dom? Men de är fina…. kanske jag kan ha dom nånstans. Nå vi hade en fin stund i solen allihop.

Mamma har nog urinvägsinfektion igen, men de vägrar sätta in penicillin till henne. Hon blir arg och förvirrad, ledsen. Hon kommer ju inte ihåg något. De är rädd att hon blir resistent och när hon väl behöver det hjälper de inte. Men ska man låta henne må så här dåligt då? Vad är bättre, mamma fyller 86!

Har börjat ta ut låtarna till både Gold och Kids, det var ju min plan för helgen. Nu ska jag bara se vilka jag har korrar till och börja lägga ut dom i pärmarna.

Ena kissebebben flyttade igår. Carina kom och hämtade den. Det har gått jätte bra, den är jätte kelig och vill gosa, man får klippa klor och den bara myser. Den är ännu fräsig när man ska ta den men när man väl tagit upp den gör den inget. Den är verkligen jätte snäll bara liten och rädd.

Vår unge är nu ensam kvar, stackars liten. Hade den med mig i soffan igår Sen kom Savannah och Emil och umgicks lite med den. Så de tog ner den till Savannahs rum. Sen var Danne ner och umgicks, satte ut mat och lekte med den. Han har varit upp i natt oxå och lekt med den för den hade grinat ❤ Jag har nu i morse, matat, rensat lådan, pysslat om den och gosat. Så nu när jag bloggat och gjort mitt här bakom skärmen så ska jag hämta upp Balder och sitta med honom. Han är jätte snäll med alla djur, fräser inte, Roffe får tvätta lite men han är så feg, så han vågar bara liiite liiite just tvätta ett öra. Bamse har varit fram och nosat och de kommer att komma överens. Värre är det med Greve Dracula, dvs Finn! Han fräser så det inte är klokt åt Balder. Men det kommer att ordna sig, Finn är så misstänksam bara. Igår låg han och tjurade i sin säng när Balder var i soffan…. liksom OK låt fanskapet vara där då men kom inte och tro att jag ska umgås med den….. oooo nej! Men igår var det betydligt mindre fräs från Herr Dracula än tidigare så det ger nog sig. Finn ska bara visa vem som dominerar i huset. Bamse jagar han runt mellan varven. Men sen den dagen Bamse vände sig om och blev förbannad och de slogs utav bara den så är han inte lika kaxig, han vet att den lurviga jäklen kan bli redigt förbannad 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook, göra mig klar och sen hinna joxa med korrar och så iväg till morsan 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: