1a toning passet gjort

Kl 07.15
🌤 20°C

Usch mitt hår är blött och det börjar bli så långt nu så det är tungt när det är blött jag får ont i nacken. Håller på att lite peta in sånt som smitit medans jag sitter här bakom datorn. Håret hänger på en sida, måste varva och ha det på andra sidan mellan varven för man blir trött i nacken av att ha lite motvikt till håret. Det är ju det att efter tvätt och jag blöter sällan hela dreadsen, jag tvättar hårbotten, sen drar jag schampo från händerna över dreadsen för att få lite fräsch lukt i dom. Men när jag sköljer hårbotten fast att jag håller upp dom så kommer det alltid lite vatten ner i dom och dom tar tid att torka, dom är ännu blöta och jag duschade vid 22 igår.

Passet gick rätt ok igår, lite ringrostig det känner man ju fast att jag bara haft uppehåll i två veckor. Det har varit två välbehövliga veckor. Men nu är det bara att komma igång igen. Man märker det på kunderna oxå, de har svårt att komma igång. Det bokas först men när passet börjar så har styrkan typ halverats. Men men nu är det bara att ta tag i det, det blir inte lättare för att man väntar en vecka till. Och när man väl är igång så går det av bara farten 🙂 Jag hade med mina egna två stora fläktar jag köpt till lokalen, dom var välbehövliga, det är såååå jäkla varmt där inne. Ingen cirkulation alls!!!

Alltså vad det blixtrade igår, nästan konstant men det var lite muller. Filmade typ i 5 minuter och det kom blixt efter blixt men svagt muller långt bakom. Jag som gillar åskan var ju förstås besviken. Men lite glatt överraskad blev jag för den har tiden på sommaren och det åskar så brukar det bli rejält mycket kallare efter åskväder. Men igår var det tvärt om, lite svalare men idag när jag stiger upp är det ju alltså 20 gradeer och nu är det 22. De har lovat regn, hoppas inte men det ser inte lovande ut just nu… det har mulnat på.

Med små kissarna är det som vanligt, de blir mer och mer tama, en av dom fräser mer men den gör inget, den är bara lite räddare än den andra. Den heter just nu Oden och vår ska heta Balder har Savannah bestämt.

Nä nu ska jag som vanligt in på facebook och uppdatera lite, sen fixa frillan och så ut på prommis med Roffe. Vi tänkte hinna förbi mamma idag, jag börjar jobba kl 14 men innan det.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: