Premiären är gjord

Kl 06.15
☀️ 17°C

Stiger upp till full sol och värme, 17 grader just nu men de har ju lova upp till 23-24 idag. De sista dagarna med värme nu.

Vilken jäkla dag jag hade igår! Jag har ju försökt jaga killen som har scenen jag ska ha hela sommaren. Det har varit olika bud varje gång, ja men då tar vi det och sen har det inte gått heller. Och förra veckan lovade men att göra det som igår. Och det hölt på att bli samma sak igår men det redde ut sig. De har oxå mycket att göra och han är ensam i det mesta. Så jag förstår att det inte alltid går som han tänkt. Jag kunde åka dit på dagen och gräva fram den, det stod en hel del grejer framför. MEN det stora MEN, det är en sån äldre scen och den väger multum, jag orkar knappt lyfta en del. Så tar man den så är det inget man drar fram och tillbaka då får den stå där vi ställer upp den. Men vi har lite plats och har vi att avvara den platsen? Ja som det är just nu med folk så går det ju. Jag gick igenom mina korrar för kvällen lite här och lite där, men det funkade. Jag rusade iväg till Ica för att köpa kattmat åt bebborna, den var slut, de fick en halv påse på morgonen, men de har ju kulor. Jag var iväg till Fysioteket och ställde lite i ordning för kvällen. Flyttade om lite grejer så vi skulle få plats. Men det var inga problem vi blev ju bara 5 till slut. Kollade micken som jag inte fick på först men efter lite messande med Mervi så löste det sig. Kollade högtalarna, nu vet jag varför de är ställda lite lägre 🙂 om jag gick förbi dem med micken på skallen så tjöt det till redigt i dom! Men bara man vred ner lite så ordnade det sig. Den ena högtalaren var avstängd av någon anledning? Kanske just därför att den tjutit? Var ut i ett annat ärende och jagade tag på folk som kunde hjälpa mig, som har nycklar på alla behöriga ställen. Hem och mata katterna mellan varven, ut och luncha med Stefan, telefonen ringde, öva korrar…. Jag var så jävla uppstressad igår när jag väl kom hem så det var inte klokt. La mig på soffan och tog en liten vila, det kändes genast bättre sen. Hann tom dansa igenom de korrar jag var lite osäker på. Passet gick bra, lite konstigt, lite ovant att dansa utan scen. Men samtidigt får man bättre kontakt med deltagarna. Nackdelen är ju om vi blir fler…… då syns inte jag. Folk är ännu lite sommarlata, de har inte kommit igång än. Om det blir mycket bokningar till nästa vecka så är det rätt kört. Men än så länge funkar det som det är nu.

Savannah kom hem igår, min lilla fina underbara gumma. Jag har saknat henne som bara den. Det var så skönt att se henne. Hon kändes oxå så avslappnad när hon kom, vi pratade hit och dit om allt, hon hade en hel del att berätta. Bamse var lycklig när matte äntligen var hemma.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och uppdatera sen köra korrar. Sen tänkte jag hämta mamma och ta ut henne på lunch. Hon har varit så arg igår så det inte var klokt, hon har skällt ut alla. Hon ringde mig innan jag gick på passet igår och var grinfärdig. Jag lovade henne att komma idag på förmiddagen så går vi ut och äter.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: