Ledig

Kl 06.00
⛅️ 13°C

Vaknade med ett ryck, hade ångest av någon anledning. Jag var klarvaken så det var bara att kliva upp. Ledig idag och imorgon så skönt. Helgen var annars jätte rolig, den gick fort. Men nog är det skönt att få vara ledig 🙂 Dom har lovat varmt den här kommande dagarna iallafall ❤

Jävlar min dator började svamla, den har ju varit seeeeg jätte länge och jag har vetat att jag måste föra över en en hel del på min hårddisk. Men som vanligt har jag dragit på det. Men nu gick den knappt framåt, den blev helt svart flera gånger och sista gången gick den knappt att starta upp. Det var bara att snabbt som ögat gräva fram håddisken och börja föra över! Jag har ju allt på datorn, alla firma grejer, all musik och all planering!!! Det var bara att föra över. Nå niin nu är det gjort iallafall!

Första passet på Haparanda Fysiogym idag, det känns riktigt spännande, det ska bli roligt. Hoppas jag hinner få scenen bara….. den har suttit lååångt inne. Det är inte då Fysio som fixar den, den är min så det är mina kontakter som är lite segdragna just nu 🙂 Kollade just passet, just nu är det bara 2 platser kvar 🙂

Savannah kommer hem ikväll, hon har ju varit bort i 2 veckor så nu saaaaaknar jag henne. Jag ska å igenom mitt pass och sen dammsuga nere i rummet och plocka undan i rummen, ja det behövs dammsugas här uppe i rummet oxå. Mina lilla fina unge, äntligen kommer hon hem ❤ Nä nu ta tag i dagen!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: