Härligt väder

Kl 06.10
☀️ 13°C

Soligt idag igen, det var så skönt igår, riktigt varmt på dagen, det var nog upp mot 20 grader. De har lovat 20-23 grader de närmaste veckorna. Hoppas det stämmer för även om man jobbar så är man gladare när det är fint väder.

Jobbar på mina nya warm ups! Den från zumba har jag gjort om med inspiration av Beto som gjorde den på ZIN 100….. den var kanske inte det bäst han gjort. Den kändes improviserad, man såg hur han liksom tänkte ja just jag så här ska det vara här, oj nu kom det här. Såg ett klipp från Zincon, han har fått ett till barn, Georgina. Jag vet inte, det är lite oklart för oss zins ialf, är det adopterade barn eller har dom någon mamma? Man har aldrig sett någon mamma med Antonella. De barnen växer upp i ett imperium och har det allra bästa med eller utan mamma. Han verkligen avgudar marken hon går på, det ser man i alla klippen, bilder han lägger ut på henne ❤

Sista jobb dagen för denna helg. Den har ändå gått fort, vi har haft kul, idag ska jag ut på ranten med bussen och gänget. Vi far väl lite och hälsar på, glottar på stan, köper lite glass kanske, det kommer att bli skit kul. Vi har världens mest positiva tjej på korttids denna helg 🙂

Det går framåt för våra bebbor. Savannah kommer hem på tisdag så då får hon vara med och välja vilken vi behåller så börjar jag söka hem till den andra. Men jag kommer var mycket noga var den hamnar. De kräver sin ägare, det gäller att inte backa, dom skräms och rätt redigt men gör sedan inget om man bara tar upp dom. Jag vill ha någon som kan garantera att den inte smiter, en till katt skulle vara jätte bra. Jag vill att de ska få det allra bästa. Dom är ju söta ❤

Ja ja nu är det dags att dra in på facebook en sväng och sen göra sig klar för jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: