Första dagen gjord

Kl 06.00
☀️ 13°C

Vaknade kl 06 med ett ryck, trodde klockan var hur mycket som helst! Men jag var så klarvaken sen så jag klev upp. Nu sitter jag som vanligt vid datorn och tittar ut över gården….. sommaren går mot sitt slut, känns inget vidare. Jag tycker ju inte ens det hann bli varmt!

Jobbade första dagen efter semestern igår, det var tungt att gå dit men när man väl kom på plats så var det bara att jobba på. Jag var in till våra brukare och sa hej och faktiskt så sken dom lite upp när jag kom, Anna säger en och skrattar, den andre tittade upp, han vilade och flinade när han såg mig, har du kommit nu frågade han. Jo sa jag semestern är slut. Vi pratade lite om vad han gjort under semestern och han berättade att han varit och rest lite och att det hade varit bra. Jag var ut och promenerade med en av tjejerna, vi tog en redig prommis på kvällen, så skönt.

Alltså våra kissebebbor är rediga Houdinis, vi trodde att vi löst alla vägar att ta sig in bakom maskinerna i tvättstugan…. men nej! De tog sig dit iallafall. Men de hade fått jobba lite. Rasmus var och kollade till dom vid 18 och då var de båda framme. Men när Danne kom hem efter jobbet vid 21 så var de bakom maskinen. Det är det att vi får det svårare att göra dom tama när de går dit bak, för det är ju inte så att de kommer fram då vi lockar….. oooonej, det är ju för oss de gömmer sig. Vi funderade en stund hur vi skulle lösa det, vi var överens om att ta bort våra spärrar för de måste ju kunna komma ut när de väl tagit sig dit. Sen kom Danne på det, skrattar, vi drar fram maskinen så vi lätt kan komma bakom, jag skrattade, hur dum får man bli, varför har vi inte tänkt på det tidigare. Sagt och gjort, torktumlaren som ändå är sönder bars ut och tvättmaskinen drogs fram. Superlätt 🙂

De äter jätte bra nu, jag städade där, diskade av skålar och satte ny mat åt dom vid 22 igår. Danne satt med dom och umgicks lite, de blir mer och mer tam för varje dag. Nu när jag kom ner vid 06 efter att ha sattit mat och vatten åt de andra så var allt slut tom kulorna! De har börjat gå på lådan efter att jag flyttade den. Så det tar sig sa mordbrännaren.

Låt mig presentera Oden och Balder ❤

Håller på att göra mina evenemang, funderar över datum. Skulle kunna köra nu men jag har inte fått svar på lokalfrågan för kidsen av Ritva. Så så fort jag fått veta det så lägger jag ut. Jag ska ta ut låtar idag tänkte jag.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: