Börjar jobba

Kl 07.00
💧 16°C

Vaknade flera gånger av att det ösregnade! Klockan är nu 08.30 och det har slutat. Tittat på väderkartan och det ska bli upp till 20 grader varmt idag! Det är klart, jag börjar ju jobba 😦

Det går framåt sakta men säkert med kissebebborna, de är nu två och har lite lugnat ner sig, de tyr sig till varann vilket jag tycker är skönt. De blir kanske så att jag får ta en längre tid innan de lugnar sig men då får vi ta den tiden.

Igår fick vi göra nya skydd vid tvättmaskinen eller vi, det är ju Danne som gör sånt 🙂 de tog sig förbi det vi hade först men nu har vi gjort om det så nu har han gjort av plywood skivor och sattit fast dom så de inte kan ta lös dom! Fast de verkar ju vara ena riktiga Houdinis 🙂

Var på möte på Fysioteket igår, vi planerade salen, det blir nog bra. Det vi tänkt hinner kanske inte i helgen men nu händer det iallafall. Så skönt, tänkte om jag tar med mig Dennis, Rasmus och flyttar de skåp vi tänkt ska flyttas. Så har vi hunnit en liten bit med det. Vi hade en bra kväll i salen tyckte jag. Jag riktigt längtar att få komma igång 🙂

Rasmus och jag var och käkade på Lei igår, sen var vi och gjorde lite ärenden. Det blir nog så att han flyttar hem igen. Han blir ju arbetslös åter igen. Han har nu fått lite extra jobb på renhållningen men det räcker ju inte för att betala hyror och så. Tur att han har ett sparande, men det är ju som inte tänkt att han ska betala hyran med det men det får han göra. Vi betalar redan försäkringar och wifi abonnemanget och kan ännu inte ta hans hyror. Nå nu vet han vad det är och att det kostar att bo ensam, han har fått prova. Men han har varit duktig, han har inte gnällt efter pengar av oss, han har hållit koll på sin ekonomi, det är bra. Nu får han börja betala hem istället. Nu får jag börja planera om…. alla grejer från den del i rummet vi haft lite som förrådsyta måste bäras upp och in i lillrummet, som tur var är det inte så mycket så det ryms här. Men mitt dator rum åker, jag hamnar vid köksbordet igen. Men det går bra det med 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: