Det börjar dra ihop sig

Kl 05.30
☀️ 14°C

Sista dagarna på min ledighet, jag börjar på torsdag igen….. usch känns inte ok. Jag har börjat sova dåligt igen sista veckan, vaknar och tänker fan snart ska jag jobba. Idag vaknade jag efter 05 och det har jag inte gjort alls den sista tiden. Kanske det är hjärnan som börjar förbereda mig för jobbet igen. Men gårdagen var en härlig dag, riktig varmt och skönt ute. Det var runt 20 grader skulle jag tro. Idag ser det ut att bli en liknande dag.

Få se vad gjorde vi igår….. Ja just ja jag var till Annika och vi delade upp alla saker vi tagit fr Neisten, det här vill jag ha och det här vill jag inte ha, det här ska till mamma, det här säljer vi på loppis och det här slänger vi. Det gick snabbt, på två timmar hade vi gjort allt. Packat upp, delat och fotat och sen packat ner igen. De lådor som ska till mamma står hos Annika och alla tog vi hem det vi ville ha. Sen lämnas loppis grejerna hos Annika. Det är inte så mycket så det kommer att ordna sig rätt bra det där.

På kvällen sen drog vi på kusin träff, vi träffades på Park Hotell och restaurang Aino, super bra service, så tack till dig Ellen som vår servitris hette och super bra mat, alla var så nöjda så. Jag och Annika hämtade mamma och promenerade dit, de hade gjort henne så fin på boendet så tack till personalen som klädde henne så fint. Det var riktigt roligt att hämta upp henne. Vi hade en jätte trevlig middag. Det var vi syrror med respektive, Leffe och Börje som är Anttis pojkar och sen Janne (Börjes son) och hans fru Eva. Så roligt att träffas, prata och skratta, minnas och uppdatera sig om alla. Vid 20.30 var vi tillbaka på boendet. Mamma var jätte nöjd hon med, hon hade haft en trevlig kväll sa hon och maten var god.

Hon har börjat säga nu när hon är med, inte vill jag fara än. Hon har alltid varit social och gillat att umgås. Hon sa det på Jonte och Nettes namngivning oxå, inte vill jag åka än när hennes taxi kom. Och nu igår sa hon oxå att inte ska vi väl gå än. Och visst hade vi kunnat stanna men tyvärr var jag tvungen att dra iväg.

Vad var anledningen att vi var tvungen att fara. Jo jag är ju engagerade i dessa kattungar på renhållningen och Järre ringde och sa att de fått in två igen. Så vi var tvungen att gå hem och fixa. Ringde till Rasmus som drog iväg till oss och hjälpte Järre med katten, en hann smita innan han fick dom i buren. Men den kommer nog idag.

Den som vi fick in igår är ljus beige eller lite smuts vit och sen lite små gråa inslag. Spottig som bara den, hoppar riktigt men när man sen fått den i famnen så lugnar den ner sig direkt. Sätter in bilder när jag fått några tagna 🙂

Den katt som for till grannen går det riktigt bra för, på en dag har de fått den att leka med saker, alla får hålla den och den har slutat att spotta. Så fantastiskt. Järres katt är ju lite mer rädd, så den hade smitit ut från toan och gömt sig så bra att han trodde den kommit ut och var borta men den hade krypigt in i soffan och gömt sig!! Så han hade jobbat med den igår kväll och messade att nu kan han hålla den utan att ha tjocka handskar och den hade ätit så det går framåt även där 🙂

Nä nu ska jag gå ner och kolla till kissen, sen måste jag ta tag i korrar!!!!!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: