Kusinträff

Kl 07.30
☀️ 13°C

Började att rensa upp på bakgården igår, tog upp alla presenningar och rengjorde dom, all markisolering sköljdes och sattes in i ”stugan” så nu ligger bara den sista stora på tork. Den är så gammal så jag vet inte om vi slänger den men sparar den än ifall den behövs till nått annat. Så nu ser det ut så här på baksidan.

Det tar ju sin tid att hålla på med efterarbetet med poolen…. Så nått sånt blir det inte nått mer. Men vad köper jag då istället. Vi hittade ju ett swimspa i rimligt pris, vi tänkte att vi ställer det på den lilla altanen så hade vi sluppit göra något markarbete sen med det. Men men då var problem 1, altanen är 1 meter för kort, nå det hade nog Danne löst. Problem 2, det tål inte våra kallgrader, kollade med återförsäljaren. Isoleringen för att klara våra grader är inte tillräcklig. Så då får jag börja leta igen.

Hoppas nu att vädret håller i sig och att det inte blir för mycket regn så att ”plätten” hinner återhämta sig lite. Jag har sattit nya gräsfrön, vet inte om det hjälper nått men jag strödde ut där iallafall. Och nu hoppas vi på sol då så det tar sig igen, augusti kan vara varm. Jag och Alicia badade ännu för 1 år sedan, då var det somrig ute än. Det har det varit igår och idag oxå visserligen men poolen hade inte hunnit bli varm. Så det är rätt skönt att den är bort nu så men får ta det lugnt och inte känna pressen av det. Den här sommaren var alldeles för kort!

Idag blir det gå igenom mammas saker hos Annika, vad vill vi ha, vad ska slängas och vad hamnar på loppis? Vi ska ha loppis helgen 19-21 augusti. Sen kör vi resten till PMU eller resursverkstan.

Båda små kissarna har åkt igår, lite tomt blev det 😢 men det var ju Järres den ena, den som spottade värst. Och sen tog grannen den andra. Den blir bortskämd den, den bor som en prinsessa och en kompis som ser nästan likadan ut för den med 🙂

Så jag önskar kissebebborna och deras nya ägare en bra start i det nya livet ❤

Savannah har det trevligt och får uppleva en hel del på sin semester trip med Spolanders. De var på Arvika festivalen och de skulle se på ett band som eter Bolaget…. hmmmm mamma är alldelens för gammal för att veta vilka det är 😀 Men det hade blivit sånt tryck och folk skrek och gapade, Savannah och gänget stod rätt långt fram och hon blev klämd. Hon sa att det var sånt tryck att hon inte ens stod på sina egna ben tillslut, hon hängde som i luften inklämd bland alla. Så hon svimmade men vakterna hann se henne och drog upp henne över kravallstaketet och hon blev sittandes på scenen, fick vatten så hon kunde återhämta sig. Men sen gick hon inte fram längre, hon stod utanför och lyssnade istället. Det är ju en upplevelse i sig det där 🙂 Men utöver det så har hon haft det riktigt bra. Men vi saknar henne, det är tomt utan henne här hemma.

Idag ska vi träffas för kusin träff, vi ska ut och käka i Torneå på Ainos, mamma kommer oxå med, så det ska blir riktigt roligt att surra igen. Nä nu måste jag stressa iväg 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: