Freyas namngivning och 1 års dag

Kl 08.00
☀️ 13°C

Igår hade vi alltså lilla underbara Freyas namngivning och 1 års dag. Vi var ju på fredag och ställde i ordning på Vuono byagård, det blev jätte fint. Vi kom ut dit vid 12, det är så roligt att träffa alla och bara få äta och fika, prata, skratta och umgås.

Det var en fin dag, varken Jonte eller Nette gillar att prata inför folk, de gillar inte folksamlingar egentligen men Nette är kreativ och finurlig. Istället för att prata så hade hon gjort jätte fina tavlor som berättade om hennes namn och vilka faddrarna är och varför de valt dom, det fanns en tavla om hennes namn, vad dom betyder och varför det blev dom namnen. Hon hade gjort en liten tips promenad om Freyas första år oxå och en låda där vi alla fick skriva en hälsning till henne som hon ska öppna när hon fyller 18 år ❤ Hon är finurlig Nette.

Vet ni vad jag gör för kul!!! Min mob har ju fått sina törnar så nu la den av helt igår, eller skärmen blev delad i två, den andra halvan blev först gul, sen fick jag bild på hela men ett sträck i mitten och den fladdrade hela tiden. Idag var den svart på den andra halvan så jag kopplade upp den mot min dator och hann precis överföra allt nytt jag fotat och hämtat ner, gjorde ju detta förra veckan redan, då jag märkte att nu är det fara på färde. När sista fotot är draget över säger datorn att den inte känner igen USB enheten längre. Så nu utan att skjuta upp det eller vänta tills lite senare idag så har jag överfört all data till min gamla S9 så jepp, nu kan jag fabriks återställa Noten och skicka in den.

Men jäklar vilket väder det var igår! Det stormade ju så det inte var klokt, enligt min väder app så blåste det upp mot 28-29 s/m i byarna. Jag drog ut vid 20.30 då märkte jag att vinden tilltar. Presenningarna låg ju kvar, de som varit under poolen, visserligen är de ju ankrade i marken men vinden slet upp dom så det var bara att lasta allt tungt jag hittade och lägga på dom annars hade de varit runt kommunen. Studsmattan säkrades med extra betongblock, blommorna drog jag längst in under taket på altanen, vinden tog tag i soffan så den flög upp och landade längre bak, alla parasoller åkte ner, ja jäklar vilket jox det blev! Det stod när jag tittade i väderapparna att det skulle vara som värst vid 01 och visst blåste det men det började lugna ner sig då.

Nu ska jag ner och mata kissebebborna, de artar sig liiite för varje gång, nu har vi fått den svarta oxå att börja äta. De far båda två idag till sina nya hem ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: