Kissebebbor och 1 års dagar

Kl 07.30
☁️💧 17°C

Freya 1 år ❤️

Fammos egen lilla prinsessa fyller 1 år idag. Hon är så himla söööt och Nette är så bra på att fota. Så jag får massor med fina bilder på henne jämt ❤ Hon är så fiiiin min lilla gumma.

Vi var ju upp till Neisten igår jag, systrarna och alla sambos. Tömde klart i huset, det var inte mycket kvar och Uffe tar ju över så han var mer än tacksam för allt vi lämnar, han har ju inget. Så det var vi ju tacksamma för förstås. Det gick snabbt, vi var uppe vid 11, var och åt och sen körde vi igång. Klockan 13 började vi rulla mot Happis igen. Det är så roligt att Uffe tar över. Han är en så snäll man och så lik Kalle, han skrattar lite som Kalle oxå. Så Kalle är nog tacksam att det blev så ändå.

Tömde klart poolen igår, tog bort alla rör och slangar. Nu ska jag senare idag knöla ihop den och sätta den vid soptunnan med alla rör, den ska ju slängas. Var sen ut och promenerade med Annika och Bejan. Sen landade vi hemma hos Bejan på kaffe 🙂

Det finns ju en katt på renhållningen och den har fått ungar, 5 stycken vad vi tror. Vi har kommit överens om att försöka rädda dom. Rasmus är så orolig för dom. han är rädd att de blir påkörda där. Men nu har vi två, Järre fick dom igår, klösiga, bitiga och fräsiga. Stackrarna är ju livrädda. De har ju aldrig umgåtts med människor. Han ska ta en, den svartare, han hämtar imorgon. Han jobbar ju idag och imorgon har vi Freyas namncermoni så efter det tar han hem sin. Sen ska grannen komma och titta på den andra, dom är ju hur söta som helst ❤

Fan jag är förstoppad igen. Det är nog denna fasta som gör det. Så nu har jag druckit laktulos i hopp om att det löser sig snart…….

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: