Alltså så seeegt

Kl 06.30
☔️ 16°C

Rätt varmt ute trotts regnet, nu är det 17 grader och klockan har hunnit bli halv 8. Fast nog är det trist med detta regnande!!!! Vi har då inte haft nått super väder på vår semester, de som hade första perioden hade kanon väder. Näväl man har fått vila ut iallafall, bara vara.

Igår började vi att tömma poolen, nu står den med lite vatten på botten som vi får tippa ut, pumpen tar inte mer. Nå det tar vi imorgon på förmiddagen. Sen får man under söndagen skura upp presenningar och sånt. Bara det nu inte regnar så de hinner torka. Det är alltid lika vemodigt att ta ner den. Sommar tar som slut när den tas ner. Och nu ska denna pool slängas, den har lite små hål. Visserligen har lagningarna hållit men man kan ju inte lita på det till nästa år heller, håller det eller hittar man fler. Nog för att det garanterat kommer att bli fina dagar men det hinner inte värma upp vattnet mer till de grader jag vill ha. Så det är lika att ta ner den. Då hinner gräsmattan återhämta sig och jag har ju fortfarande spaet jag kan sitta i om jag vill bada.

Idag blir det att åka upp till Neisten och tömma det sista, det är inte mycket kvar nu där. Sen ska Kalles bror Uffe ta över huset om jag fattat det rätt. Då blir ju huset kvar i släkten. Det är ändå deras hemgård. Kockan 09 åker vi iväg hela gänget 🙂

Ja ja nu ska jag in en snabbis på facebook sen är det bara att börja göra sig klar. Jag fick ett så fint foto av Johannah på Savannah och Emil. De är ju just nu hos Martins föräldrar, pappan fyller 80 år. Så det har varit lite släktträff där nere igår. Savannah messar då och då och allt har varit super bra hittills. Min fina gumma ❤

Jag har lite ont i magen för Rasmus del, nu går hans sista arbetsvecka och han har inte fått veta hur det blir sen. Blir det arbetsförmedlingen eller vad blir det. Han måste ju flytta hem om han inte får jobb….. Han har kämpat för att hitta nått, han är villig att prova vad som helst. Flytta vet jag inte, han har ju sina två katter, utbildning har han tänkt på oxå men då nått yrkesinriktat. Kalix har ju en del, då skulle han kunna köra emellan. Men det är svårt…. han vill ju stanna på renhållningen, han trivs där och kan jobbet han gör nu. Nå vi får hålla tummarna att allt går vägen för honom.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: