Savannah åkt på semester

Kl 06.30
🌤 15°C

Det var jätte fint väder när jag steg upp men ju längre morgon går ju mer moln dyker det upp. Vi hade ju tänkt börja tömma poolen igår men Danne kom inte dit. Klockan 23.40 kommer han in och säger att ja vi skulle ju börja tömma nu….. näääää inte nu klockan är snart 24! Men jag ska sätta honom att börja nu på morgonen direkt.

Det var fint väder igår hela dagen några droppar regn kom det vid 12 men det var väl det. Savannah åkte igår på semester med Spolanders, alltså så snällt av dom att ta med henne, helt otroligt, de har 4 ungar istället för två! Tures tjej är oxå med. Saknar min lilla tjej, Bamse saknar henne, han tjurar under köksbänkarna. Fast han mår bättre nu, han har slutat gapa och kissar igen helt normalt. Det är stress säger veterinärerna. Han är ju undersökt två gånger för samma och det går alltid över. Jag hade tänkt beställa tid åt honom i Gammelstan nu på måndag om han inte var bättre, det fanns ju inga tider här. Kalix ska ringa mig så fort de får en öppning. Men nu är han ju bättre men tänkte ändå gå in med honom och ta lite prover när jag nu får tid dit.

Var hundvakt igår åt Katta Styrmans två hundar, en yorkie och biewer terrier, raserna är släkt men biewern är en ny ras och nu helt åtskild från yorkshierterriern. Jätte fina hundar lugna fast att de var hos helt främmande folk. Nå jag hade ju träffat dom igår en stund. Det gick jätte bra.

Sen var vi ut och åt med Annika och Tomas på Lei Lani….. maten är som den brukar men själva stället har sjunkit i standard tycker jag, skitit och skräpigt….. vet inte vad som händer där? Det ryktas om att de ska sälja, men jag vet inte, såna rykten har ju gått förr och de är ännu samma ägare.

Städade lite och plockade undan i köket, flyttade pappers insamlingen till lilltoan, dammsugaren åkte oxå in dit och ändå ryms Roffes madrass. Han gillar ju att ligga där inne, det är väl tryggt eller nått. Imorgon åker vi upp till Neisten och tömmer det sista där. Nästa vecka planerar vi kusin träff, vi ska ut och äta middag ihop, babbla och uppdatera oss om livet.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, fixa frillan och sen kolla ut nya warm ups till fitness och toning. Eller till toningen har jag redan, måste bara skriva den 🙂 Hoppas zumba har nått bra till fitnessen….. är såååå less min gamla nu. Jag har ju inga pass på två veckor nu! Länge sedan jag varit helt ledig så länge från passen. Det börjar redan kännas som om vad ska jag nu hitta på 🙂

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: