Första dagen ledig

Kl 07.30
☁️ 18°C

Steg upp sent för att vara mig, klockan halv 8 först. Men jag vaknade vid 02 i natt och kunde inte somna om förrän vid 04. Så det blev till att sova lite längre då. Det är varmt ute hela 18 grader men ingen sol. Nåväl bara och inse, det var den sommaren det.

Idag ska vi börja tömma poolen, det är lika. Den ska ju slängas så jag slipper joxa med den, då är det bara presenningarna och markisoleringen att ta reda på. Till helgen sen fixar jag resten. Jag är ju ledig nu, inga pass heller förrän den 15/8.

Bejan och jag var ju ut och åt med mamma på Umppi tunneli i Söndags. Jätte trevligt, bra mat och mamma var nöjd. Hon tyckte det var den bästa hamburgaren hon ätit någonsin. Vi hade några trevliga timmar ihop.

Klicka på bilderna så blir de större.

Igår var vi och käkade på Kukkolaforsen med systrarna. Jag och Pia hittade solbrillor, vi strosade runt lite och tittade där som man alltid gör. Sen var vi ut till Katta och Matti Styrman i Karungi. De har ju köpt Kaptensgården för 8 år sen. De har sakta men säkert börjat repa upp den lite. Men den är ändå i förvånansvärt bra skick tycker jag. Tyvärr glömde vi ju att fota, det hade varit kul. De är ju Pian och Bejans barndomsvänner…. men ibland är inte hjärnan med 🙂 Vi var där i flera timmar. Vi fick oss en rundvandring i huset, vi fikade, pratade minnen och sen var vi ute på kyrkogården och tittade runt. De är ju granne med kyrkan, så vi var in där oxå. Den är jätte fin Karungi kyrka. Men några foton från forsen fick jag taget ialf.

Idag händer inte så mycket jag ska komma ihåg att vara och visa upp bilen. Min hastighetsmätare har inte funkat och den måste ju funka man får inte köra på känn 🙂 Men nu är det fixat så jag behövde inte ens beställa tid bara komma dit så kolla de det.

Jag var ju första dagen ledig från pass i måndags…. så konstigt det kändes att inte börja göra mig klar där vid 18.30 och dra iväg. Men det ska bli skönt nu med dessa två veckor ledigt.

Försöker blogga med Finn, men det är inte så lätt alla gånger, han ska ju bara vara centralpunkten i mitt liv.

Simma lugnt

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Aug 02, 2022 @ 09:51:29

  Ni ör såååå söta tillsammans ❤️❤️❤️

  Svara

  • Anna
   Aug 03, 2022 @ 08:32:23

   Försöker ju lära honom att ligga på lurvet bredvid datorn men ibland kan han bara inte motstå att få gosa lite med mina glasögon, riva av dom så att matte får tvätta dom och sätta på dom igen. Han är bara den bästa man kan tänka sig ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: