1a Augusti

Kl 06.30
☀️ 14°C

Den 1 augusti och nya mål i sikte. En era är härmed avslutad och nästa går av stapeln. Igår hade vi det sista passet i House of Joys regi, vi körde tillsammans ett litet mix pass. Efter det så splittade vi upp vad vi köpt gemensamt, det var ny inte så mycket egentligen. Vi har ju haft helt olika grejer, Nina har kört mycket med redskap och jag utan. Men det var ändå lite grann så det har vi delat. Dennis, Danne, Bejan och Pian kom och hjälpte till och packa mina grejer in i bilarna. Det var ett känslosamt hejdå, några av deltagarna grät, vi fick en liten present av Ann-Sofi. När allt var klart och det bara var jag och Nina kvar så tog vi en låååång kram, grät lite granna och naturligtvis skrattade oxå mitt i allt. Jag önskar dig verkligen lycka till med allt Nina och jag hoppas det kommer att gå lyyyyyysande för dig så du kan hålla på med din dröm ❤

Den 28 februari fick vi äntligen tillgång till vår lokal och kunde börja bära in grejer ❤

Den 7 mars hade vi det första passet i lokalen ❤


Pandemin kom och vi fick uppfinna andra sätt som att ta in ZOOM 🙂


Sen rullade det på, vi körde länge på zoom och vi mixade länge, en del på zoom andra i lokalen 🙂 Men från sen sommaren förra året tror jag det var så började vi bara att vara i lokalen och skrotade zoom. En del tyckte det var skönt, andra ville fortsätta att zooma. Jag minns första passet med folk framför mig IRL, herreguuud vilken känsla det var, jag tom hoppade mycket högre än jag brukade göra på zoom ❤

Galenslap! (höj volymen)

Igår hade vi alltså det sista passet tillsammans vemodigt som jag skrev så klart…….

Presenten av Ann-Sofi ❤

Hej då fiiiina lokal, du har varit och är bäst, mycket roligt har vi haft, otroligt mycket svett, mycket kämpaglöd, många lärdomar, MYYYCKET SQUAT! Julkalendrar och utmaningar, vilken tid, den kommer alltid att finnas i mitt hjärta ❤


That’s all folks!

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Aug 02, 2022 @ 07:41:12

    Den här tiden glömmer jag aldrig ❤️ Tack och lycka till även till dig 😍🎉💪👌 visa dom var skåpet ska stå 💥 Nä just det, visa varifrån koppi ska bort istället 🙈🤪😂😅

    Kram 🥰

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: