Sista dagen

Kl 07.00
☁️ 13°C

Kollat vädret, på måndag ska det bli 20 grader och full sol. Men sen mulnar det på tisddag till torsdag blir det regn men sen fredag blir det igen bättre väder så det blir nog då vi får ta bort poolen. Nå nu behöver vi inte städa stor poolen, den ska ju slängas. Den har tre mikroskopiska hål men det räcker ju för att det ska läka ur dem. Just nu är det lappade och det håller men det är ju alltid ett vågspel, hur länge håller det? Så det blir till att slänga den. Men då är det ju allt annat som ska in. Men det går lättare att tvätta och torka upp.

Igår åkte vi ju tidigt till Luleå, det blev lite shopping, jag köpte två par jeans, Savannah hittade ju en hel del förstås men det mesta på lager 157, lite på en annan affär vad den nu hette. Hon åker ju med Spolanders på semester. Så då behöver hon ju lite nytt enligt henne själv och det är ju kul med lite nya kläder förstås. Måste kolla packningen med henne sen. Hon har börjat men den lämnades igen.

Efter Storheden var vi till Böle. Vi startade uppe hos Bettan och Hasse sen blev det att åka ner till Nattis och kolla nya hunden, Cash, så fin, en riktig buse men vacker och sen deras nya altan, det var jätte fint. De har köpt ett nytt spa och det blev jätte bra.

Vi stannade och käkade i Sangis, Rasmus älskar deras mat. Vi var hemma igen efter 18. Bejan var här och har haft Roffe under dagen. Så vi hoppade i bilen och drog på Sikfest. Stannade inte så länge där vi var mest för att ha gjort det. Johanna kom och vi fick en sik, så snällt ❤ Bejan och Danne mumsade som bara den. Jag gillar ju inte fisk men de käkade och mådde gott 🙂 Sen raggade vi runt lite innan vi landade hos oss. Jag kollade sen lite tv innan jag rätt fort hamnade i drömmarnas land.

Idag blir det den sista dagen på House of Joy, sista dagen innan skylten slocknar…. eller slocknar det gör den ju inte men den tas ner och Joy of Movement tar plats på scen 🙂 Vemodig men samtidigt skönt, jag får äntligen dra ner på tempot utan att ha dåligt samvete åt något håll. Jag slipper gå back i massor, jag kommer att få betalt faktiskt för det jag gör 🙂 Det har vi ju alltid fått men det har inte täckt upp för mina utgifter då medräknat min tjänstledighet. Så nu kommer jag tom att lite tjäna på det jag faktiskt gör 🙂 Idag kör vi en Grande finale kl 17.00, det ska bli roligt, en liten blandning av det vi gjort, ett avsked, en ny början. Måste prata med Nina, vi har inte ens gjort upp om hur vi ska köra än, men vi brukar ha överläggningar på 3 minuter så vet vi hur det ska vara 🙂 Efter det sen så ska vi göra upp om grejerna.

Ja ja nu måste jag in på facebook för uppdateringar och sen göra spellistan för idag…. vi ska ut och äta med mamma idag, vi hämtar henne efter 11.30. Det blir Umppi tunneli eller Aino resturan och bistro eller vad det nu heter. Ska bara kolla vad som är öppet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: