Ett skit inlgg

Kl 06.30
☀️ 13°C

Usch jag fryser! Sitter med filten runt bena. Få se vad gjorde jag igår? Ja just ja jag blev ju helt plötsligt förstoppad, helt otroligt! Jag har inte varit det sen jag väntade Savannah, min mage är aldrig fast, alltid lös nästan. Sen kan jag ha lite jobbigt att klämma ut en helt för vanliga magar vanlig bajs, jag har ju crohns och har varit lös i magen sen jag var en 14-15 år. Så att nu de sista åren ibland få ”normal” konsistens är för mig som att försöka skita ut en gurka, det tar sin tid. Men igår var det helt unbeliveble!!! Det kändes som om jag försökte skita ut en kanonkula, det gick helt enkelt inte. Jag försökte och försökte men icke då! Jag vrålade till Danne som ännu låg och vilade efter sitt morgon fika, jo han gör det. Han stiger upp, fikar och sen går han och vilar igen! Va fan han fyller 50 år i år! Jag begriper mig inte på det jag! Nå väl jag gapade inifrån dass…
-Du måste fara och köpa lakutlos åt mig!!!!…… tyyyyst lääääänge
-Va… lite svagt
-Du måste fara och köpa lakutlos åt mig, jag är förstoppad!!!!
-Mmmmmm men inget händer…..
-Daaaannnneeee!!!!!!! Du måste fara till apoteket!!!
– Ja ja jag ska! svarar han irriterat och yrvaket. Nu har jag hunnit upp från dass och försöker dricka vatten, går runt i huset för att få igång magen. Ja den är ju igång men jag får inte ut det. Nu börjar det vanliga frågebombandet som kan driva mig till vansinne. Han ifrågasätter hur jag kan vara det? Hur har du blivit det, vad har du ätit osv! Inte fan vet jag var svaret på alla de frågorna men det fortsätter……
-Vad ska du ha?
-Laktulos
-Var finns det?
-Ingen aning, där det står mage kanske
-Spelar det når roll vilket apotek jag går till?
-Näää bara du går till nått!!!
-År det nån speciell smak?
-Men va fan finns det det??! Undrar jag irriterat
-Heter det just så eller finns det annat oxå? Har de olika verkan?
-Ingen aning!!! Nu lider jag verkligen och orkar inte svara! Du får väl fråga!!!
-Men vd ska jag säga???
-Nå va fan säg fast att jag ska ha nått till min kärring för hon kan inte skita!!!!!

Han börjar göra sig klar men hittar på allt möjligt innan han far. Jag har ont försökte jag säga. Men fick bara irriterade blickar. Han far och jag går på toa. Sitter där och väntar, ja då hör jag honom komma men han ska ta in soptunnan och göra lite av varje innan han kommer in med flaskan!! Satan tänkte jag, jävlar om det nångång blir din tur ska jag sätta igång med allt möjligt innan jag far iväg jag med, sminka mig fixa håret och prata ihjäl folk på stan innan jag kommer hem med hjälpen! Tillslut får jag den jävla flaskan. Dricker lite, väntar, dricker lite till, väntar inget händer. Stiger upp från dass, går ner och hämtar tvätten, tar ner det torra för in det till Savannahs rum, hänger upp det andra. Ja nå nu börjar jag känna att det kan vara på gång. Går på toa…. dricker mer. Nu tittar jag att fan jag har druckit halva flaskan! Ooops och hoppla hoppla, det lär sätta fart på min mage hela dagen! Ja och efter en halvtimme så äntligen kom det men nog var det som att skita ut en kanon kula!!!! Lovar, ont gjorde det utav bara den!

Ja ja nu blev detta ett riktigt skit inlägg men det var en stor del av dagen igår. Fick ju springa hela dagen på dass så fort jag ätit eller druckit nått, det var väl tack vare mitt enorma intag av laktulos. Sen hade jag så jäkla ont i ändalykten hela dagen. I dag först känner jag att allt är normalt.

Vi for sen till Tokmanni, fick låna deras dass en gång, vi strosade runt där, kollade på runt på allt. Jag kände att jag hölt på att svimma nästan, jag hade så ont i magen, kämpade mot bajsnödigheten och efter morgonens bravader var jag helt slut. Men ides inte säga något om det, jag tänkte att jag överlever nog detta med. Men sen i kassan kände jag att jag orkar inte stå längre. Så jag gick i bilen och väntade tills att Danne kom. Kom hem och sov en liten skvätt!

Vi håller ju på att försöka få in nå kattungar, det är en kattmamma och vad vi sett 5 kattungar. De är stora nu så de måste in innan de blir vilda. Mamman är nog en tamkatt som förvillat sig. Men hon hänger där runt renhållningen. Så nu har vi gillrat fällor. de är ju alla rediga djurvänner där så flera är nu med Rasmus engagerad i detta. Jag var och kollade till hur infångandet går och kör på ett litet däck som stått där vid grinden, säkert för att hålla grindarna öppna. Jag såg det och trodde att jag rundade det men det gjorde jag inte, det tog i sidan och slet lös listen under dörrarna 😭 oooops nu blir inte Danne glad, han är så stolt över bilen. Träffade mamma och Bejan på stan, vi satt och åt glass. Berättade vad jag gjort och sa att Danne lär inte bli glad. Äsch säger Bejan han verkar inte vara sån som blir arg, nej det blir han väl inte så sa jag. Hon berättade när hon skrapade Lasses nya BMV i garaget och Lasse sa men det är ju bara en bil. Ja sa jag det lär inte Danne tycka. Han lär bli svart i syne och MYCKET tyst! Jag kom hem, visade min olycka….. Du skojar med mig säger han, har du slitit lös hela listen!!!! Jo sa jag men den är inte sönder, jag stannade ju direkt jag hörde att det tog i. Den har inte ens någon spricka nånstans! Och han blev som jag sa mycket tystlåten och dämpad!!!! Han hade nog lust att ge mig med listen i skallen! Nå Danne är ju en fyndig man så han fick dit allt igår, köpte nya klipps och satte dit dom.

Bejan kom sen på kvällen och vi gick på prommis med hundarna. Vi var väl ute runt en timme skulle jag tro. Sen var det soffan och sova för min del,

Idag blir det Luleå och sen Böle och hälsa på. Sen tänkte vi dra på Sikfest ikväll 🙂

Simma lugnt
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: