Sol men kallt

Kl 07.00
☀️ 14°C

Steg upp strax innan 07, fasiken så kallt, det var bara 14 grader!!! Nä nog är det nog slut nu skulle jag tro, kollar klart.se och det varmaste de visar är 18-20 grader och det var väl typ två dagar de närmsta två veckorna.

Tog semester ännu måndag och tisdag den 8:e och 9:e augusti, hoppas jag får det. Då börjar jag jobba på torsdag och jobbar hela helgen. Känns lite bättre så.

Körde mitt sista Strong pass på House of Joy, det blev bara jag och Ann-Sofi till slut men vi körde warm up sen det nya blocket lite extra, stannade gick igenom och fortsatte, gjorde om osv. Sen tog vi mage och cooldown så det blev ändå 45 minuter när jag stängde av klockan. Tänkte att jag hinner på andra sidan väggen och köra combat med Nina men hon hade nog fått ställa in för där fanns inga combattare. Nu när jag inte kör Strong på torsdagar så ska jag försöka hinna mer på combat då kvällar jag är ledig. Fast nu vill folk att jag ska byta tillbaka till torsdagar med strong…. det är pump på onsdagar…. men vi får väl se hur jag gör då. Jag skulle visserligen själv oxå vilja hinna på pump ibland och det går på onsdagar. Nå vi ser nu kör jag så här till jul iallafall.

Vi var på lite shopping igår jag och Danne, tokmanni har rea. Köpte en utemöbel till Savannahs balkong. Idag ska vi gå inne i varuhuset oxå vi var bara på trädgårdssidan igår.

Jag och Bejan var till mamma en sväng igår oxå, vi satt och fikade med henne. Efter att jag haft mitt pass så tog vi ut hundarna på prommis. Var ute över en timme, ingen sport prommis nu men en titta på hus, folk och kykogården prommis 🙂 Kom hem, Bejan kom med en stund, jag fikade och var i bastun. Somnade sedan och har sovit relativt bra. Idag blir det att rengöra burgallren, Monica och Danne har köpt dom så det blir rotborste på dom.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: