Poolen

Kl 07.15
🌤 15°C

Sitter och funderar på poolen, det ser inte ut enligt väderleken att bli så mycket mer sol och värme, tänkte om jag börjar plocka ner poolen nästa vecka. Sen börjar jag jobba och det blir svårt med tid. Jobbar mycket den vecka jag börjar jobba, så jag får nog göra det nästa vecka. Har suttit på nätet och glott på nästa års lösning…. hittade en sida som har allt jag behöver.

Danne är bättre nu men han har sovit i två dagar, helt slut. Men igår kväll kvicknade han till så då orkade han vara med ut på ranten med mig och Bejan. Jag och Bejan var ut med dogsen, vi var på IKEA, på zoo+ och köpte syrsor till spindeln, vi handlade och lagade mat.

Idag tänkte jag och Danne dra på reor, det ska bli roligt. Dom har stor rea i Torneå. Ska köra igenom korrarna, det var bara Ann-Sofi bokad ikväll men kör med henne, jag behöver oxå köra nya blocket lite mer.

Vi ska till mamma idag och hälsa på lite, vi köper med oss lite fika så vi kan fika ihop.

Ja ja nu ska jag in på facebook och uppdatera, sen frillan och korrar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: