Jag saknar dig Ellen

Kl 07.00
☔️ 18°C

Usch vad jag saknar Ellen! Det tar riktigt ont i hjärtat. Det är så tomt, det första man sett när man öppnar vår ytterdörr är ju Ellen. Hennes bur stod ju rakt i blickfånget, nu är det så tomt där. Hon tog ju sån plats, hon kommer att vara saknad länge. min fina fina älskade Ellen, hon var min goja ❤️ 😢

Jag tror hon bröt nacken i nån av fallen, huvudet var så lealöst, det märkte jag när jag sen tog upp henne igår natt. Stackars gumman….. Jag kunde ju naturligtvis inte sova efter att hon dött, jag lindade in henne i handduken hon legat på, gjorde en lite kista i papp åt henne. I ottan var jag ut och grävde en grav till henne. När alla vaknat och Bejan kommit så la vi ner henne, Savannah satte lite frön till henne, Bejan la ner en blomma, vi grät så det inte var klokt. Sen täckte Danne henne. Nu har vi gjort fin på graven. Hon ligger bredvid Tintin och tittar på huset. Hon är rakt framför mig där jag sitter och skriver min blogg varje morgon. Det känns som alltid lika jobbigt, man tror ens hjärta ska brista. Men jag vet ju att jag överlever. Jag vet att jag precis som Åsa sa det tar sina veckor och sen börjar man se att men oj jag behöver inte dammsuga så ofta, nä men vilken plats jag fick över här, man börjar hitta lite positiva saker med. Och det är ju inte för att man tycker det är skönt att hon inte finns utan för att man försöker hitta en väg ut ur sorgen.

LÅÅÅÅÅNG PAUS!!!

Klockan är nu 18.00 och jag har varit och skulle haft en kids pass kl 11 på stranden, vi flyttade in det pga vädret och la fram tiden till 12 men det kom inga barn idag, alla har nog dragit öronen åt sig just för vädrets skull. Jag och systrarna var och fikade, sista fikan på Taavola gården. De stänger ju på fredag. Sen for jag och Bejan över till Torneå och shoppade lite. Päivi ringde och vi for till Fysio och jag fick en genomgång var allt är. Gick igenom dagens korrar, käkade och nu har jag vilat en skvätt.

Det är sånt pissväder…. regnar och blåser men det är varmt ute. Nä nu är det snart dags att svira om, toning passet väntar, vi blir 4 idag. Det var 6 men syrran och någon till har avbokat. Pia har ju haft covid och det var tufft igår så hon vågade inte ge sig på toningen.

Simma lugnt

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Jul 26, 2022 @ 18:39:04

  ❤️❤️❤️
  Man kommer alltid ut på andra sidan efter att man skrikit i kudden några veckor 😪 det kommer att bli bra så småningom ❤️ hon är med dig ändå 🙏

  Jösses vilken stor yta som nu blev ledig, man är ju så van att jätte buren står där så man har inte tänkt på hur jäkla stor den varit.

  Kram ❤️

  Svara

  • Anna
   Jul 27, 2022 @ 09:22:48

   Nä eller hur! Nu ska jag städa upp där och köpa nått skåp eller byrå så jag får in djurgrejerna där och göra fint där. Fast jag går ännu runt ”buren” jag har svårt att gå igenom den 🙂 Men det kommer väl. Jo jag hörde henne igår, hur hon klättrade och läst sitt wooo ❤

   Svara

 2. Fairy Queen
  Jul 28, 2022 @ 22:45:01

  I’m very sad for Ellen. I’ve lost my bird Turiddu, he was very young. I’ve got him in a wooden box. 😔😔😔

  Svara

  • Anna
   Jul 29, 2022 @ 09:26:29

   Ooh I feel for you ❤️ Yes it sp hard to loose an animal. And a big blue/yellow macaw takes a very big space both in the room but also in ones heart. Its a big hole too fill 😭❤️

   Svara

  • Anna
   Jul 29, 2022 @ 09:28:11

   I have buried Ellen next too Tintin who is also a macaw but a small green one. And there are cats, a rat and a lizzar buried there to. They are all looking at our house ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: