Fan glömde…..

Kl 08.00
☀️ 17°C

Fan jag glömde att stänga av värmarna igår kväll, men egentligen spelar det roll, det är ju vatten från poolen den tar in och pumpar ut igen…. har fått för mig att det blir kallare om man inte stänger av den cirkulationen 🙂

Det var ändå en härlig dag igår fast att det inte var sol hela tiden, det var rätt stora moln mellan varven. Men jag badade iallafall. Jag har ju som sagt sänkt mina grader för badande från 28 till 26 annars får man ju bada mer sällan. Men nu ska höst och vinter tillbringas med att söka värmare, vilken storlek behöver man och en ny pool. Jag har nästan fått med Danne på min idé om ett poolhus! Jag vill ha ett 6 kantigt glas hus, jag har googlat och kollat och tror kanske att det är så jag vill ha det. Jag menar den dagen man längre inte vill ha pool så kan man bara ta bort poolen och använda det till ett litet lusthus med en möbelgrupp en liten värmare för kalla kvällar, såg en sååå snygg på lakkapää igår. Så idéer finns, behöver bara få med karln på det oxå 🙂

Lusthuset är 4,44 cm diagonalt så det skulle bli perfekt för en 3 m pool och sen om poolen ryker med möbler och värmare, japp så skulle jag vilja ha det 🙂

Vi käkade ihop med Dennis, Alicia och Amanda, Pontus och Minna kom förbi, vi satt ute och surrade hur länge som helst. En bra dag igår ❤

Skulle ha haft mitt Strong pass idag men det var bara 1 bokad så jag ställde in. Jag hade behövt köra det nya lite men får väl köra extra hemma istället. Lokalstäd idag, vi har haft 4 pass i lokalen så det behövs kanske inte göras en hel städ, får kolla och sprita av iallafall, torka damm och lite sånt.

Sista veckan på HOJ startar imorgon….. vemodigt. Det kommer kännas jätte konstigt att inte gå dit sedan. Men men så är det i livet, man vet aldrig var vägarna bär en 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: