Spankulerat

Kl 08.00
🌤 16°C

Steg upp först kl 08. Jag har sovit dåligt igen. Somnade bra men vaknade kl 01.30 och var pigg som en mört. Kollade tv, somnade lite, kollade tv igen, det var en Hannibal Lecter film, jag älskar ju Anthony Hopskins, han är bara så bra. Kollade nått bygga om ditt hus och fixa ett nytt program. Somnade sedan igen. Jag satt klockan att ringa kl 08 så jag inte sover bort hela dagen.

Bejan och Petra var förbi igår, Bejan lånade min bil igen, jag har ju mersan. Så hon kan ha den, jag behöver inte den. Sen har jag ju elsparkcykeln oxå. Petra och jag plaskade runt lite i poolen. Det var bara 26 men fan tänkte jag, jag måste ju sänka min gräns från 28 till 26 annars får jag ju aldrig bada! Nästa år blir det elvärmare, det är ett som är säkert det! Det är ju skönt när man väl doppat sig, det är det ju men innan det är man jäkla låååång och smal ett bra tag. Man tippar runt på tårna och magen sugs in så går jag runt ett bra tag innan jag ens vågar stå på hela foten 🙂

Vi var ut och käkade med Dennis och Alicia, på Tasty Kitchen, det är rätt bra mat där. Liiite för mycket ost på pizzorna kanske för att det ska vara hälsosamt eller ja det är ju inte pizza alls men med deras mängd ost….. Jag käkade friterad kyckling med grönsaker och ris, såååå gott! Efter var vi en snabbis till Jonte, Freya var på väg och sova så vi stannade inte länge. Vi var bara in och sa hej.

Jag har fått min plopp nu till Fysiogym. Jag var dit igår och spankulerade. Ytan är egentligen inte så liten, det är bara det att just nu är det cyklar i vägen men de ska tas undan, det kan bli bra med plats där bara man får plockat till lite där. Sen ska det sättas ett ett skynke mellan gymmet och gruppträningen. Men jag såg att det stod en massa skåp uppställda på olika ställen, skulle man inte kunna ta dom och gränsa av istället? Ytan är inte liten, det är bara det att det är för mycket grejer på den 🙂 Det blir nog bra till slut.

Jag har beställt nytt DNA kit idag, jag har ju skickat in ett förra året men det kom aldrig något svar på det, det står att kitet är aktiverat men sen är det som om det försvunnit, det verkar inte nått deras labb iallafall.

Var ut och satt på värmarna till poolen, hoppas på att få några dopp ändå men solen är inte så varm så det blir väl i 26 idag igen…… usch vad sur jag blir!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: