Lite sol?

Kl 07.00
🌤 19°C

Det var lite mer moln när jag steg upp i morse, nu är klockan strax 09 och molnen drar bort, kanske det blir varmt idag ändå.

Igår var jag och Bejan och hämtade ut mamma. Vi var bara ner till stranden och tog en glass med Savannah. Pratade även med Petra en sväng hon jobbade i tältet. Vi var väl ute en timme. Man piggnar ju till oxå när man är ute lite. Vi har ju inte vågat vara till henne på en vecka nästan. Bejan kom ju upp i fredags och hade covid. Så vi hade ju alla träffat henne, Pia och Pelle fick men vi andra har klarat oss. Men nu vet jag att jag inte fått så jag var in och hämtade henne, Bejan väntade utanför och höll sig ändå på avstånd från mamma fast att hon nu ska vara frisk men hon ville ändå vänta några dagar med att vara nära.

Körde igenom korrarna när jag kom hem. Danne kockade mat åt oss, pasta bolognese gjort från scratch, jätte gott. Bejan tog min bil och for till Pentheikki, Pelle är ju där så hon var och umgicks en sväng. Jag drog på pass kl 18. Vi blev bara två, tre med mig igår. Men vi hade ett bra pass, vi kunde gå igenom lite bättre hur rörelserna skulle göras, hittade alternativ och så. Ett riktigt roligt och bra pass. Var sen ut med Minna en sväng på prommis. Jag hade Diesel här oxå. Körde första dagen utan skavsårsplåstret. Jag har mina under armour skor när jag kör pass, de har lite lägre häl och med vadderad så det gick jätte bra med dom. Men på prommis kände jag liiite skav, addidas skorna är högre i hälen. Men det gick inte upp så hoppas det läker nu ordentligt…. förbannade skit rosa skor. Så är det när man ska vara lite fin och i tiden 🙂 Jag har fått lida hela helgen för det sen…. kunde bara gå i mina gula birken till slut. Där stod man på concour de charme och skulle dela priser i fin klänning och gula birken…… såååå snyggt!

Bejan kom och mötte upp oss på prommisen och vi for till oss och satt och surrade ett bra tag ute. Det var ju så skön kväll, ännu 20 grader vid 22.

Måååå såg en fågel som hoppade runt på gräsmattan mellan oss och Danne och Monica, både dom och vi har ju katt. Den verkade skadad. Jag gick närmare den bara för att se om den flög och det gjorde den inte. Har hållit koll på den, den hoppade mot Ulla men nu är den borta så jag hoppas den bara flugit in i nån ruta och var lite groggig att den kom igen och kunde flyga iväg.

La ju in mina pass på Fysiotekets timecener igår. Kollade idag och jag har redan börjat få bokningar. Namn som inte varit hos oss på House of Joy oxå, roligt. Sen får man ju se vilka som är kvar när det är dags för pass. Nu som vanligt, facebook och så frillan.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: