Sol :(

Kl 07.00
🌤 19°C

Disigt ute när jag stiger upp, sol just nu men klart lovar ingen vidare fortsättning på dagen…. det kommer att bli varmt men molnigt och jag behöver sol för att poolen ska bli varm! Just nu är det bara 24 grader och jag badar inte då 😦 och jag vill bada!!!

Jonte, Nette och världens bästa Freya kom och hälsade på, lite bad blev det för henne, jag och Bejan tog ett dopp i spaet, Freya var med mig en sväng men det var inget hon direkt gillade. Men vi provade lite iallafall. Annars satt vi och njöt i utemöblerna. Jag och Bejan traskade ner till Savannah en sväng och hälsade på henne på jobbet. Satt ner och tog en glass.

Livet är rätt lugnt just nu, konstigt lugnt efter att man stressat på med allt möjligt under förra veckan. Så nu känns det som om vad ska jag nu göra! Jag är bara så trött än, försöker samla kraft så jag får mina fönster tvättade…. men det närmar sig, känner det 🙂

Idag blir det Strong Nation, det är ett super pass! Jag har ju nytt block, har bara kört det en gång. Så jag måste gå igenom det ordentligt idag så att jag inte svamlar allt för mycket, så roligt! 4 anmälda just men jag vet att två till kan det bli. Jag har ett par som kört med mig nu förra veckan och denna vecka, hoppas de anmäler sig till ikväll. Tjejen har kört Strong förut och hon tyckte det var tufft men jag ger alternativ, jag hjälper henne att ta sig igenom hela passet. Får se då om de kommer 🙂

Nä nu facebook, frillan och sen ut i solen. Ha en super dag alla mina vänner.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: