Öste ner

Kl 07.00
☀️ 16°C

När jag steg upp igår så var det ju relativt väder, molnigt och sol om vart annat. Klockan 10 var regnet utlovat men det kom inget. Drog ner till stranden, skulle ju ha zumba där. Sa till killarna att de hade ju lovat regn vi d 10, jo säger Jonas men nu har de flyttat det till klockan 11. Nå jag ställde upp mina grejer, satte på mig utstyrseln, gick runt och kollade lite vilka barn som skulle vara med….. upptäcker att de flesta är 3-4 år, alldelens för unga för de sånger jag hade. Så det var att snabbt organisera om, in med kompisbandets låtar, lite zumba låtar, ett par, 3 stycken. Men nu hade jag inte korrarna med men tänkte att jag får lita på mig själv, jag har ju dansat dom hela våren.

Jag skulle ju vara Speedy Gonzalez, den snabbaste musen i vilda västern, hade en liten inledning men den fick jag ju oxå på stället göra om så den skulle passa den yngre publiken. Ungefär 8 förväntansfulla barn med föräldrar var samlade. När jag vrider på musiken så börjar regnet komma, först lite stänk men sen började det att ösa. Antalet barn krympte i takt med att regnet ökade men 4 stannade och vi kunde klämma in oss alla under taket på scenen, det gick bra, allt gick bra, korrar och prat oxå. Chefen för Ungdomens hus sa efteråt, -jaaa nog fixar du allt, vilka väder som helst. Förra veckan var det varmt som bara den och nu i regnet men du löser det. Men det är väl det, man börjar vara rutinerad i själva zumbandet, jag börjar kunna kidsen, hur de fungerar, jag kan läsa av dem, jag vet vad som går hem och inte, jag vet när jag ser dom vilken nivå jag ska lägga mig på, jag kan numer mitt i en låt ändra på koreografin om jag märker att den är är svår eller lätt. Och framför allt vet jag nu att själv ansvara för allt, inte lita på att någon annan gör det jag bett om. Jag vet att det oftast inte går som planerat, jag är förberedd på att de flesta inte vet vad jag gör och vad som krävs av dom som anlitar mig. Men Ungdomens hus har jag jobbat med sen 2014 så vi kan varann. Så det är väl erfarenhet som gör att man fixar det.

Vi var iväg och köpte en bil igår. Marias Tösen skulle sälja sin, det har varit en ägare före henne, ja emellan henne och den första så stod bilfirman. Den var i nyskick, jätte fin, alltid servad på firma, allt finns det papper på, hon är en ordentlig tjej Tösen. Det är en 2011 men så fin. Och jag har ingen önskan om att äga en ny bil! Vi kör i stan och till Kalix men det är väl det. Ja ibland till Luleå. Men ändock behöver vi ju en bil. Jag har ju min lilla gröna men den kör man inga långkörningar med och det går ju egentligen bara att sitta två i den. Baksätena är ju knappt användbara.

Vi hade ju tänkt vara ute igår på toningen men det hade ju regnat som bara den under dagen så mattan vi var på i måndags var det stoooora pölar på. Nåväl vi var inne, 5 tappra kämpar och jag. Det blev ritkigt ösigt.

Nä nu ska jag ut i solen, jag ska fixa frillan, inga pass idag. Jag ska hämta ploppen till dörren på Fysio så jag kommer in. Sen behöver jag ju en rundtur i lokalen så jag vet var allt är, men det hinns 🙂

Simma lugnt

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anka
  Jul 20, 2022 @ 12:18:23

  Du är bäst på att läsa av personer situationer mm Tror också det är en yrkesskada 🥰👍
  Ha en njutig ledig dag AnnaPannaKaffeKanna ❤️

  Svara

  • Anna
   Jul 21, 2022 @ 08:44:16

   Ja så är det säkert, vi är så vana att läsa folk, kroppsspråk och situationer, det är säkert en yrkesskada fast där en bra sån 🙂 Vad tror du om vi gör en KIA på det 🤣
   Jag njuter av mina lediga dagar, ser att du gör detsamma.
   Kramz Annika pannika pudding pastej ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: