Ute zumba

Kl 06.00
🌤 15 °C

Idag ska jag ha zumba kids i parken kl 11 och de har lovat som värst regn då… fast kommer det lite gör ju inget, det överlever man. Men ösregn…. naaaa det vill man ju inte. Steg upp kl 06 och då var det soligt och fint men stora moln började tona upp och nu är klockan 07 och dom är nu här….. fan. Vi vill ju ha fint väder på tisdagar 🙂 Det ska börja små regna kl 10 och sen blir det mer och mer. Men sen på eftermiddagen ska solen kika fram igen. Så bara det är fint väder så kör vi väl ute på kvällen oxå.

Jag var ju ute med zumban igår, det var så härligt inte alls så varmt som inne i lokalen, naturliga fläktar och vad som är roligt med detta när man är ute är att folk som går förbi stannar till och dansar, igår stod en tjej och dansade flera låtar tillslut bad jag henne komma och dansa med oss. Hon var jätte glad och tackade jätte mycket, hon sa att det gjorde mig så glad.

Näst sista veckan på House of Joy startar…. nu är det inte många pass kvar, sen blir det att packa ihop mina grejer och dra vidare till nästa ställe. I februari 2020 startade vi vår verksamhet, 2.5 år har gått fort. Åren går….

Min andra semestervecka är på gång. Usch bara två kvar…. sen börjas det igen… jobbandet….. men men så är det. Bara att jobba på! 13 mindre tjänstledighetsdagar i fortsättningen. Det kommer att märkas i lönen. Jag har ju haft som jag nämnt tidigare ett rätt stort bortfall där. Nu blir det lite mindre iallafall.

Kommer att köra Zumba Gold men bara 10 veckor, inte 15 som jag haft tidigare, i år ville de ju ha ”a trip down memory lane” så det blir det. Kidsen kommer jag att köra på lördagar så de oxå får sin dag. Jag har just kollat datum så jag vet ungefärlig planering.

Ja ja nu ska jag vidare i etern, uppdatera på facebook och sen ta ut dagens korre på toningen och öva kidsens korrar. Toningen får bli när jag kommer hem sen.

Zimma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: