En helt otrolig helg!

Kl 09.00
☔️ 17°C

Tog en redig sovmorgon, vaknade först kl 09!! Vaknade till vid 07 men det var knappt att jag orkade få upp ögonlocken!

Alltså vilken helg det varit, helt otroligt! Hur ska man landa tillbaka i vardagen efter detta, skavsår som heter duga i hälen, det är fan ett hål där! Men inte farligt ont i fötterna efter allt trampnade, lite trött bara. Kroppen är öm men sinnet är glatt.

Gårdagen var kanon, det var ju värst utlovat väder till igår men tji fick de, det var ett kanon väder, solen sken, välbehövliga moln mellan varven. Jag och Nina var bara prisutdelare igår, så när allt det var över så var vi oxå LEEEDIGA! Cruisigen var otrolig, sååååå mycket bilar, lite småbusigt bland ungdomarna, ingen förstörelse, dåligt humör eller så men de satt på tak, på bagageluckor osv och det gillar ju inte farbror blå. Det tog flera åt sidan, hoppas de bara pratade med dom, liiiite får man väl se mellan fingrarna en sån här helg. Om de inte lyssnar första gången får man väl bötfälla sen. Men det var en underbar helg, man märker att folk saknat det. Jag blev fotad på området, många kommenterade min klänning och tyckte den var så fiiin ❤

Bubblan fick i sedvanlig ordning myyycket fina kommentarer, den väcker uppmärksamhet var vi än far med den. Många fotade, många kom fram till bilen och berättade som sina bilar, tyskar för att tala om att detta är en bil, en riktigt bil, eller bara säga att den är så fiiiiin ❤ Vi körde förbi Halttus ungdomar, den har en vi. De brukar ta ut soffan på trottoaren, solar och bord och så sitter de där och festar, hejar och kollar på bilar. Nu hade de en högtalare och så skriker han ut i den, brorsan har en snygg men DEN DÄR är faaan snyggast!!!! Många ville att vi skulle tuta, leva om liiite när vi körde förbi och det gjorde vi ju förstås. I år körde vi till klockan var nästan 22, sen for vi hem och lämnade bilen och promenerade ut på stan en sväng och tittade på bilarna, jag bytte bort klänningen till tights, vet ni hur skönt det var och skinnjacka. Liite bilder har jag men inte mycket, jag ska som sagt runt och sno lite på facebook så jag oxå får lite från i år. Men här kommer några ändå.

Ja ja nu ska jag starta dagen, ska ringa syster yster som fått covid, höra hur hon mår och om hon behöver något. Så sorgeligt att årets bästa helg är över, stan blir tyst igen, jag gillar ju livet och farten. Vi bor ju efter stråket där alla kör upp från området, en raka där man lite kan dra på men jag störs aldrig utav det, jag gillar livet och pulsen från stan. Men jag kan inte sticka under stolen med att det är rätt skönt att bara hoppa i mjukisbrallan och en gammal t-shirt och gå idet hela dagen 😀

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: