Dag 2

Kl 07.00
☁️ 13°C

Men usch det kändes riktigt kallt när jag steg upp. Hade klockan på ringning redan kl 06 men jag var sååå trött så jag satte den på 07. Sömn statusen var bra men återhämtningen sämre.

Igår hade vi ju vår concours de charme som det egentligen heter har jag lärt mig men vi hoppar ju över s et. Det var liiiite svårt att hitta folk som klätt sig efter sina bilar, de var fina bilar men inga kläder, en del hade kläder men inte rätt stil till sin bil osv. Vi hade folk som gick och köpte kläder så de kunde vara med, andra böt om, de hade förberett sig för att få vara med. En del var riktigt genomtänkta osv. Vi letade, spanade, gick varv efter var genom området men det var inte det lättaste igår. En del år är det så. Men 7 fick vi med oss, så det var väl rätt ok. Våra norska vänner familjen Lorentsen som alltid har fiiiina extrema bilar, Siv tog hem concour de charme och sonen Tobias i fianst bil i finbilscruisingen

Jag och Nina blev helt plötsligt prisutdelare i alla priser under kvällen, så det var nytt och domare i finbils cruisingen var oxå nytt för oss. Sen helt plötsligt skulle vi presentera Burlesque damerna, för speakern försvann men han kom kutande i sista sekund. Vi skrattade och sa till Kåre, uteblir burlesque damerna så där går gränsen 😀

Vi for ner på området kl 09 för intervju, hem och sminka sig, byta kläder och sen iväg. Jag hann inte ens äta, så vid 12 tog jag en hammis på området, sen blev det två varmkorvar och en bulla fram till klockan 22 då jag var hemma igen. Så det blev en låååång dag.

Idag drar den sista dagen igång….. vi har bara prisutdelningar idag jag och Nina OM de inte kommer på något annat 😀 Så vi kör ner bubblan idag, Danne har hållit på hela går dagen med den så den ska vara fiiiin, det ska bli kul. Men jag vet inte vad jag ska ha för skor, jag har skavsår och ont i fötterna som bara den, så det får bli några plattisar idag. Var tvungen att byta till tennisar igår med 🙂

Jag har inga bilder från igår min mobil la av…… när jag kom hem på fredag från området så kom en uppdatering som jag tog emot, på morgonen lös min ficklampa och det gick inte att stänga av den och jag hade inget mobilnät heller… så snabbt som attan, starta upp den gamla mobben, så när allt lugnar ner sig så ska jag föra över allt från Noten till S9 an och skicka in min mob men jag tror den får dödsdomen, den har fått fukt i sig. Jag stod i ösregnet och startade bilar på torsdag (mobilen som timer), jag har ju tappat mobben och spräckt kameralinsen, glaset gick sönder över den. Så jag fick nog in fukt i den :/

Ja ja nu ska jag starta dagen, jag har ju min fasta och får inte äta förrän om några timmar…. det har faktiskt varit bra för min mage, jag är inte lika uppsvälld längre och har faktiskt gått ner lite. Nu in på facebook, samla in lite foton från årets träff och sen fixa frillan 🙂 Men de här två fotona fick jag igår iallfall på mina underbara barnbarn, de är redo för träffen ❤

Fammos finaste hjärtan ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: