Faaan vad kul

Kl 08.00
⛅️ 20°C

Solen far fram och tillbaka, klockan är 09.30 och ena stunden är det soligt och fint och den andra är det molnigt! Hoppas att det nu blir bra väder från och med imorgon och fram till söndag! Första CMM sen pandemin kan inte regna bort!!! Pandemin har ju tagit fart igen i Sverige, inte så mycket här uppe, fast även vi har en ökning, så man får försöka tänka på avstånden ändå.

Men alltså vad roligt det var igår! Jag körde ju min Sjörövar zumba, jag var ju som jag skrev tidigare Kapten Zumbossa härskare över de vilda älvarna. Dialogen blev inte riktigt som jag skrivit men nästan 😀 det blev improvisation och sånt som jag kom på precis då 🙂 Men roligt hade vi, en härlig publik, många som dansade trotts värmen. Vi svor Sjörövareden på ett språk som de bara förstår när de är sjörövare. Jag hade jätte roligt och jag hoppas barnen och de vuxna som var med hade roligt. Personalen på Ungdomens hus är fantastiska, de bara hakar på, javisst sa Helen, då gräver jag fram mina gamla sjörövar kläder, det var inget snack om saken. Alla bara hoppade in, Petra kom springande, jag hörde att du behöver en sjörövare. Alltid lika roligt att jobba ihop med Ungdomens Hus. Nästa vecka för vi tema Djur och vad ska jag vara då, måste rusa runt affärerna för att hitta något enkelt och mindre varmt 🙂

Kapten Zumbossa Härskare över de vilda älvarna

När jag kom hem var jag svettig utav bara den, så jag la mig i poolen och guppade i en halv timme. Bubblade lite i spaet. For till mamma och vi var ner till stranden och hälsade på Savannah som jobbar i caféet där nere. Vi käkade varsin glass. Hon sitter alltid så jäkla illa, hon glider hit och dit och blir till slut som en påse nötter i rullstolen. Jag försökte räta till henne men man vågar ju som inte röra henne, ta i henne, blir det för hårt så får hon märken direkt.

Körde mitt toning pass igår, gick bra, vi var 5 tappra deltagare, vi körde så svetten riktigt sprutade. Det är så roligt att få pina dem, peppa dom att hålla ut, se hur de kämpar ända till slutet. Otroligt starka deltagare ❤

Petra var här när jag kom hem, vi hade gjort upp om kvälls kaffe efter att hon slutade. Hon satt till klockan 21.30, riktigt roligt att surra. Det var ett tag sen. Efter det blev det bastu och hårtvätt. Somnade rätt fort när jag väl la mig, vaknade mitt i natten, hade svårt att somna om, kollade House och somnade till slut.

Nu ska jag fixa frillan, sen kommer Nina vi ska ut och reka inför morgon dagen 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: