Lite små nervöst

Kl 06.00
☀️ 17°C

Stigit upp tidigt så jag hinner göra allt jag tänkt göra innan min Zumba Kids grej på stranden idag. Måste öva igenom korrarna förstås men sen framförandet….. fick en massa idéer i bastun igår. Jag har den första låten Merja mojsi som jag inte vetat hur jag riktigt ska göra med. Jag vill ha med den men vad gör man med den? Så nu kom det, så här är storyn
Kapten Zumbossa som härskar över de vilda älvarna har blivit av med sin besättning, Jocke med kniven har gjort myteri, han tvingade honom gå på plankan och sen for han skrattandes därifrån med besättning och i hans skepp! Nu har han hittat sina livbåtar men någon har vänt dom upp och ner och sattit fötter på dom! De som står där nere som konstverk, men just nu är dom omringade av CMM stängslet.
-Bomber och granater, anfäkta anamma vilken attans korsvansad plattfot har sattit ben på mina båtar och stängsel runt!!!! Hahaaaa, det måste vara Jocke, ni vet Jocke med kniiiiiven!! Den uslingen, han måste skaka så det skallrar i knäna av rädsla. Men vänta ni bara när jag hittar honom så ska jag kölhala honom…. eller nej, är inte det lite grymt? Nu är jag så arg. Jag måste spana, var är min svärson??? Och min farsa???

Smyger runt, trippar på tå fram till scenen, spanar höger, vänster, hittar två av mina män, – ooooh ni är kvar, ni stannade med mig, vad glaaaa jag blir, håll vakt, sök, jag har inte hittat min svärson och inte min farsa heller. Jag smyger förbi barnen…. stannar i steget, vem är ni??? Vad glor ni på? Har ni aldrig sett en så här ståtlig sjörövare förr?! JAG är Kapten Zumbossa som härskar över de vilda älvarna!!!! Sen berättar jag vad jag varit med om, gått på planka, går på en bänk för att visa. Berättar att jag hittat båtarna, drar in Christa och Helen, visst har ni sett dom!!! AHA!!! NUUU vet jag, NI kan bli min nya besättning, vill ni det? Annars gör jag så här med er, skakar säcken med ben, hahahaaaaa. Men först måste ni svära Sjörövar eden….. sätt er ner med mig. Vi börjar sjunga…. fram till 2a merja korja kajsi kum…..
Sen stiger vi upp och jag gr runt och sätter svärdet på dom, svär in dom i sjörövar eden. Christa och Helen som jobbar där nere som är mina sista två i besättningen, får hjälpa och gunga och jag sjunger till dom, Hille Palle Persson och Kille Kalle Karlsson. Efter låten skickar jag iväg dom att spana. Sen drar vi igång med Sjörövar Fabbe och resten av zumba låtarna. Ja nått sånt, det brukar bli en hel del improvisation. Men det blir nog bra, där har jag grunden iallafall.

Gårdagen blev jätte bra tillslut, det började inte så bra vädermässigt. Men det sprack upp till dagen och blev riktigt varmt, poolen hann upp till strax över 26, tänkte hoppa i men det är liiiite för kallt för mig. Men idag lär det bli bada av, de har lovat sol hela dagen. Linda och Tommi var förbi en sväng innan de skulle iväg och handla, de är ute på furön just nu.

Till nästa år…. då har jag lite idéer om vad jag vill göra…. men vi har inte så stor gård så jag hoppas att det funkar, måste mäta. Jag hoppas det går ändå.

Ja ja nu har jag lite brådis, måste köra igenom korrarna och sen leta fram allt jag behöver ha med mig idag.

Tjingeling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: