Trött som en gnu!

Kl 06.00 🌫 15ºC

Sitter och väntar på att få gå hem. Monica kommer snart. Den här natten har varit tung, jag har varit såååå trött! Men nu så nu är den över.

Sov 3 timmar på soffan när jag kom hem igår. Danne for och jobbade. Jag gick ut och joxade lite med poolen. Petra kom och vi satt och solade. Efter en stund kom även Rasmus, Dennis och Alicia. Jag var barnvakt medans Dennis tränade. Sen för vi och käkade efter han kom tillbaka. Savannah kom oxå med.

Annars blev det inte så mkt mer, sov två timmar innan jag skulle iväg på natt jobbet…. nu är jag tröööööött!!!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: