Jobbat extra

Kl 05.00
🌞 18°C

Det ser ut att bli en underbar dag idag. Hoppas det håller i sig, det är inte riktigt klart, lite slöjmoln på himmelen. Men dagen ser ut att bli kanon, jag ska sätta på värmarna till poolen när jag kommer hem så kanske jag kan bada idag.

Började jobba 07 igår, jobbade till 14 och sen hem, tog rast och motionstimmen. jag skulle ju gå på semester. Det blev det ju inte, jag fick rycka ut och jobba en extra natt i natt, vi hade ingen som kunde ta den så jag tänkte nå det är bara att köra på. Får se då, de har inte fått ut någon på de två andra nätterna. Jag sa att jag kan ta den ena av de som återstår men inte båda, det mår inte min mage bra av….. men vi får se.

När jag kommer hem så blir det lite slö vila på soffan, brukar inte sova när jag gått ut en natt bara. Jag små slumrar på soffan fram till 12-13 tiden. Nu tror jag det blir det att gå ut och ligga på soffan på altanen.

Natten har annars gått bra, det har varit lugnt, bytt någon blöja och duschat en. Nu har vi en som är morgonpigg så vid 05 var jag in och gjorde denne klar. Konstigt att man sov så länge ändå.

Jag och Savannah var förbi hos mamma en sväng igår på dagen. Nu hade hon mindre ont och såg mycket piggare ut. Hon vilade då vi kom men hon var pigg och med i matchen ändå. Sen var vi på Taavolagården, jag tog en toast och Savannah en belgisk voffla sen lite fika på det. De stänger ju snart, den sista Juli slår de igen portarna för fiket. Tråkigt för Haparanda men så förståeligt, de har jobbat och jobbat utan att ta någon längre ledighet egentligen alls.

Sen kom Dennis och Alicia förbi, jag var barnvakt medans Dennis for och tränade, hon har stackarn vattkoppor. Annika och Tomas kom oxå en sväng och sen när Danne kom från jobbet så var det dags för mig att dra iväg och jobba. Nu när jag kommer hem så drar Danne och jobbar kl 10.

Mersan går nu men nu krånglar växlarna, Danne tror det är koppligen så det var nått som skulle beställas dit… Hoppas den då hinner bli klar till CMM. Men vi lever på hoppet 🙂

Ja ja nu ska jag sätta göra sista rundan på en stund, sen sätta på kaffe och invänta morgon personalen. Kanske jag hinner ta ut mina låtar till kidsen på tisdag innan jag går hem.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: