Kallt….

Kl 04.45
☀️ 12°C

Steg upp tidigt, jag ska ju jobba, kallt som fan, bara 12 grader där ute. Usch nu får det räcka, var är värmen???

Jobbade 09-17, tog rasten på slutet så jag skulle hinna till mitt Strong pass. Annika ringde från mamma, vi brukar ringa med video när vi är där. Och stackars mamma hur hon såg ut, så trött och hela benet i gips…… mår så dåligt, jag gjorde detta….. nä inte med flit förstås men ändå, jag kom för nära. Slutar idag vid 14, tar rast och motionstimme. Då tänkte jag att jag går dit och hälsar på henne. Allt vi tänkt under sommaren, hur går det med allt? Nå nu blir det bättre iallafall.

Körde som sagt Strong igår med ett nytt block. Vi började med Warm up och sen körde vi bit för bit, provade oss fram, tog ut alternativ osv. Sen ville Aliisa att vi kör 3an och magen, sen cooldown förstås så passet blev över en timme. Eller pass och pass, det var ju som mer en träning på block 1. Men det var riktigt roligt att kunna göra så, så gjorde vi under pandemin en gång då vi zoomade. Jag trodde ju det bara skulle vara Ann-Sofi, det var 2 bokade där innan men en av dom brukar avboka och det gjorde hon så jag tänkte det passar bra då kan jag och Ann-Sofi ta ut alternativen till henne men då kom det två till men de tyckte det var helt ok med våra planer.

Savannah var så gullig igår, hon vet att jag mår dåligt pga mommo och undrade om vi skulle göra något kul efter att jag slutat ❤ Ja ja nu ska jag in en snabbis på facebook sen fixa frillan, jobbet kallar…..

Simma lugnt



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: