Mår dåligt!

Kl 06.00
☀️ 17°C

Det känns att det varit kallt i natt, typ 12 grader hörde jag på radion! Nä nu får värme komma tillbaka!!! Jag börjar ju semestern, 2 sista dagarna på gång.

Jag borde känna glädje nu snart är jag ju ledig 4 veckor men si det sket sig. Mammas fotled var bruten, de har skikt röntgat för att se hur den gått av just nu är hon gipsad från skinkan och ner, FATTA!!!! Stackars mamma, vad jag tycker synd om henne, alltså hur fan kunde det bli så, det nuddade ju typ i väggen men tror det tog från sidan och sko toppen tog i väggen och då blir det ju mer motstånd. Usch tänk jag har brutit foten på min mamma, det känns inget vidare alls 😦 Men det är ju sommar och vi som skulle göra så mycket roligt så har hon hela benet i paket! Stackars mamma ❤

Jag vaknade kl 02.30 låg vaken över en timme och funderade på.hemne och vad hon nu får genomlida för att jag inte tittade var jag hade fronten på stolen!!

Simma lugnt

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Jul 07, 2022 @ 08:13:37

    Det är inte ditt fel!!! en olycka händer så lätt. mamma sa själv att det var hennes eget fel….❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: