Brrr, var tog värmen vägen

Kl 07.00
☀️ 16°C

Usch det kändes ju kallt när jag steg upp! Jag hade glömt att tänga av värmarna till poolen så det var cirkulation som hette duga där, graderna var återigen nere på 22!!!! Det tar nog ett par dagar innan det är upp i Anna vänlig temperatur igen!

Börjar jobba idag, de tre sista sen är det semester!!!!! Alltså såååå skönt! Sista tiden har varit kämpigt måste jag säga. Jag hinner inget för jobbar jag inte så är jag i lokalen, när jag är ledig så måste jag ta ut korrar, jag byter en låt i veckan inte då på Strong men i de andra. Alltid på jakt, alltid öva. Jag har inte ens vår tvättat fönstren än. Jag har inte orkat! Men nu när jag blir ledig så ska jag ta tag i det med. Men i helg så ska jag kolla igenom Zumba Kids, det startar på tisdag 🙂 Jag måste ner och kolla hur det är upplagt nu där, var jag ska vara, få lite intryck och idéer. Jag har ju lite tankar om vad jag ska göra.

Jag var ju på prommis med mamma på måndag och när vi skulle in på hennes avdelning genom grinden så törnade vi i väggen, aj min fot sa hon, jag backade genast undan. Hon fick jätte ont, stackars mamma. Nå igår var foten rätt normal, inget blå eller så men hon hade fortfarande ont. Nu idag var den jätte ond så de har skickat henne till Kalix på röntgen, stackars lilla mamma ❤️ jag har jätte dåligt samvete 😪

Fick ta paus i skrivandet, var med mamma till läkare här, sen Ikea en sväng och nu blir det jobbet 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: