Regn i natt

Kl 07.00
⛅️ 20°C

Steg upp kl 07, det har nog regnat i natt, vilken tur att jag täckte utemöblerna på den lilla altanen igår! Kollade på klart och såg att de lovade lite regn under småtimmarna så jag drog en presenning över för skerhetsskull.

Ledig ännu idag, fan vad skönt, jag är trött så det är välbehövligt med semester! 3 dagar kvar sen får jag gå!

Hmmm kollar på klart.se och de lovar inte det bäst vädret idag…. det ska börja regna vid 11, åska på väg in vid 13. Sen först vid 17 kommer solen igen….. fan alltså de har lovat regn hela CMM helgen, endast torsdagen utan regn. Hoppas det ändras till det. Årets roligaste helg kan inte regna bort!

Finn ligger ute och solar, det är ju varmt fast mulet just nu. Han är så mysig min Finn. En otroligt mysig katt.

Körde mitt pass igår, det gick bra fast det är en steg frekvens som jag nu börjat svamla med helt plötsligt, alltså det är så sjukt att det blir så men jag börjar vara less på låten så det är väl det. Hjärnan tycker den ska ut!

Jag fick en present igår av en av mina ryskor, hon ska åka till Ryssland och hjälpa hennes son och barnbarn. Vi håller alla tummarna för henne att allt går bra och att hon kommer tillbaka helskinnad! Du är bäst sa hon, det är så roligt att dansa med dig, mååååh så glad man blir i hjärtat ❤ Det var mörk choklad från Vit Ryssland, sååå god, mycket godare än svensk choklad. Den hade inte samma bitska bittra eftersmak, den var jätte god. Skulle bara smaka lite men helt plötsligt var den slut 🙂

Tänker mycket nu på hur hösten ska bli, hur kommer det att komma folk på passen. Det ska bli skönt att dra ner på tempot. Jag har hållit denna fart så länge nu. Även innan House of Joy var det mycket i flera år.

Måste börja planera Zumba Kids i parken, vad ska jag ha för låtar? Sen ska det vara lite maskerad, vad ska jag vara, börjar med Sjörövaren iallafall…. sen kör jag lite sjörövar sånger, men då behöver jag korrar till dom oxå…. sen tänkte jag ha lite Pippi Långstrump tema, sen vad? Behöver en tredje?? Cowboy? Behöver ju lite dialog….. Förra sommaren improviserade jag helt, det kom i bilen vad jag skulle säga och göra 😀 Ja ja det kommer vad jag ska göra, litar på min kreativa ådra. Det var som till Pontus och Ubbes fest, på 5 minuter när det sparkade igång var det klart. På en timme hade jag sattit ihop låtarna och skrivit ”manuset” ibland går det 🙂

Jaja nu ska jag in på facebook, göra lite uppdateringar och så börja med dagens korrar. Sen ska jag till morsan om det nu inte börjar ösregna! Vi hade tänkt sitta ute och fika, Alicia och Dennis skulle oxå med. Han har semester nu.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: