Nedräkning

Kl 06.30
⛅️ 19°C

Kändes kallt, luften har mer luft om man säger så. Skönt det med men jag saknar värmen. Igår blåste det som bara den men det var varmt. Idag känns det lite väl svalt för min del. Satte på värmarna i poolen med hopp om att det blir soligare. Kollar klart.se…. inget vidare väder de här kommande två veckorna! surar 😡

Bamse var ute som han alltid gör varje morgon, var ute en halvtimme kanske. Sen kommer han in som skjuten ur en kanon. Nå han gör så ibland, han är jätte rädd för en massa saker. Han är ett litet harhjärta vår stora Bamse kisse. Nå jag fortsätter mitt här bakom datorn…. känner mig iakttagen och tittar upp då ser jag denna misse, då förstod jag varför Bamse kom in så snabbt, det var ju främmande på altanen 🙂

Det är grannarnas katt 🙂

Något hände igår kväll i Torneå, vid 23 så börjar vi höra en helikopter, det hör vi ju här nere lite då och då, vi är ju bara några kvarter från helikopterplattan. Men nu hör vi att den flyger lågt och sakta. Så vi börjar spana. Och helt uppenbart är ju att de söker något(n). Jag sa till Danne, nu har någon drunknat när de hoppar från cementkajen. Jag var ju ner där för bara några dagar sedan och pratade med killar i 12-13 års åldern, de hoppar rakt ut i strömfåran! Nå vi hoppade i bilen. Men det var inte här i stan, det var i Torneå. Det stod fullt i räddningsfordon, de hade varit ut med båt och nu sökte alltså helikoptern på svenska sidan oxå och ner mot Cape East. Fick höra senare att det varit en drunkningsolycka i Pikisaari. Hoppas bara inte att det är barn…. ingen ska ju behöva drunkna men inte barn…..

Sånt här är alltid så hemskt.

Nå niin nu kom det lite sol, kanske vattnet i poolen oxå hinner värmas lite så att det blir Anna vänligt, nu var det 26 och det är liiite för kallt för mig. Vill ialf ha 28 annars blir jag jätte låååång och smal när jag går där på tå i poolen 🙂

Jag har nedräkning, sista 3 arbetspassen kvar innan det blir semester och sista månaden på House of Joy är på gång innan den eran går i graven.

Igår kväll gjorde jag mina första arbetsinsatser för Haparanda Fysiotek, satte ut lite reklam och skickade ut ett mail via timecenter. En period i livet avslutas och nästa tar vid. Det ska ändå bli roligt, skönt med mindre pass. Inte för att det är själva passet utan som jag sagt tidigare allt som sker innan och runt omkring passet, allt sånt kommer ju bli mkt mindre. Det kommer att bli stor skillnad. Jag behöver mer sällan stressa från jobbet och sen direkt till lokalen. Jag kommer visserligen att jobba mer men då är det ingen förberedelse för att gå dit 🙂 jag får mer i lön, jag får betalt av Ritva, inga höjdar pengar men hon hyr mitt företag, det är ju plus i kassan och jag har ingen lokal kostnader heller. Så vi planerar för hösten, det känns faktiskt kul ändå.

Ja ja nu ska jag ut i solen och gå igenom korrar men först hämta ner musiken till dagens och morgondagens låt, dom är klara och renskrivna. Morgondagens korre har jag gjort, en gammal combat låt Scooter Fire, jag älskade den. Så nu den kommer imorgon och vad hade jag till fitness passet??? Vänta nu, jag just ja en ny soca.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: