Hmmm, var e solen?

Kl 06.00
☁️💨 20°C

Stiger upp kl 06 och det är molnigt och blåsigt som bara den! Fått kuta runt och ta ner alla parasoll, rädda mina få uteblommor så de inte ska blåsa sönder.

Igår var en dag med alla väder…. först var det molnigt när jag for till jobbet men varmt. Sen kom solen och det blev jätte varmt, vi var ner till Strandcaféet från jobbet, först var jag med två av brukarna, promenerade runt lite i stan, for vi tillbaka lämnade av en, promenerade vidare och hämtade bussen jag och en av tjejerna, handlade, förde matvarorna, for och lämnade bussen, promenerade till gruppis. Lagade käk i några kök och sen var jag ut och promenerade med andra brukare…. det blev en jävla massa gå igår! Men det var fint väder och alla måste väl få komma ut en stund iallafall.

Men sen drog åskmolnen in och det blev mörkare, rusa runt och dra ut tv apparater…. sen satt jag och en av tjejerna och kollade blixtar på balkongen, räknade fram till knallen, drack kaffe och fikade, riktigt mysigt. Vi har ju inglasade balkonger så där kan man sitta i lugn och ro. Det öste fullkomligt ner av och till.

Kom hem……. ingen hade brytt sig om och ta in dynorna från den lilla altanen, de var så blöta så det rann LITERVIS med vatten ur dom när jag lyfte upp dom 😢 hoppas dom inte är förstörda nu. Jag måste ta ur dom ur sina fodral och torka kuddarna för sig och fodralen för sig. Men jag börjar jobba kl 10 (11 med rast) och ingen har tid (läs intresse) av att vakta dom så de inte flyger bort, hålla koll så inget djur förstör dom….. det stora parasollet hade oxå förstörts om jag inte ringt och sagt att fälla ner det.

Vad som är trist i detta är att det jag tycker är viktigt, det jag tycker om, det jag tycker är snyggt, det jag gillar…. det är inte viktigt alls. Då kan man inte ens hjälpa mig att hålla saker snyggt och prydligt, hålla koll så att inget förstörs och då gäller det tusentals kronor ibland…. när jag frågar om hjälp möts jag av sura miner och tystnad! Det är så tråkigt att det är så. Nä nu blir det upp till samtal idag, nu slår jag näven i bordet och stampar med foten!

Japp så där kan jag garanterat se ut när jag vill 😀

Jag håller på att diskutera en sak med en tjej… avslöjar om det blir affär 🙂 så nu ska jag vidare i etern. Jobbet kallar in mig. Träningen blev inställd, bara en deltagare, det är ju inte heller så bara. Det är min absolut flitigaste deltagare men liiiite fler än en vill jag nog ha.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: