Avrundningen startar

Kl 06.00
🌥 23°C

Det var ännu soligt då jag steg upp men nu är det bara moln kvar, varmt ändå men ingen sol 😦 En liten skvätt regn ska komma runt 9 sen kommer solen vid 10 fram till 12 säger klart.se sen kommer molnen igen fram till eftermiddagen och då kommer solen igen. Men varmt ska det vara ändå, 24-25 grader hela dagen. Var och satte på poolvärmarna men ska gå och stänga av dom det är ingen idé att de skvalpar kallvatten in i poolen då våra värms upp av just solen.

En underbar dag igår igen, tog ett dopp i poolen på morgonen, jag och Danne var och fyndande på Hermanssons lite burkar och en skit fin barnvagn a la 50 talet. Jag ska städa upp den så ska jag lätta ut en bild på den så ska ni får se. Den ska vara på taket under motor meetingen tillsammans med vår trehjuling. Sen var vi till Jysk och köpte ett täcke till Savannah, hon sover i källaren och det blir liiite kallt med bara en filt i påslakanet men då kan man ju sova iallafall här uppe är det omöjligt! Det är ju 28 grader på övervåningen!!

Avrundningen för min del av House of Joy har startat, betalde sista hyran här om dagen, jag har gett bort lite maskiner som är mina och har inte varit till någon användning. Måste kolla om Dennis sen kan komma med craften och hämta bort de som sen är mitt i slutet av månaden. Tankarna om hur det ska bli på Fysio har startat, vad behöver jag fixa, jag har ingen plopp in ännu, det måste jag oxå få, lite hur gör man när man är där. Det är ju helt andra lokaler nu och var är allt, priser, folk frågar men jag tror hon har samma ännu som hon alltid haft. Nåväl vi är inte där än men det kryper allt närmare. Samtidigt som detta känns sorgligt så känns det oxå helt ok. Jag kommer att dra ner mycket på passen. Och det är väl inte det som i första hand kommer att märkas, själva passen. Utan allt förarbete, allt tränande innan, allt sökande efter låtar kommer att minska, det kommer att bli den stora skillnaden, jag kommer ha mer fritid, inte samma press. Jag kan ställa in, bli sjuk utan att känna att någon annan får dra ett tyngre lass då och sen så slutar jag att gå back ekonomiskt! Jag kommer ju att minska min tjänstledighet rätt mycket.

Ja ja nu ska jag avrunda här, jag ska in och söka nya korrar till måndag och tisdags passet och sen har jag nytt block till Strong, behöver bara renskriva och sen köra det ett par gånger så är det klart. Men det hinner jag nu under helgen lite här och där. Ja det nya Strong blocket kommer inte imorgon….. tror jag…. 😀

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: