Vågar inte tro på det!

Kl 06.30
☀️ 24°C

Alltså såååå varmt!!! Jag börjar jobba kl 12 idag, jag ska kolla om jag kan ta rasten före så jag kan börja kl 13. Men innan jobbet tänker jag hinna hoppa i badet, ligga och svalka av sig ordentligt. Vi satte ju värmarna i tisdags, då var det redan 23 grader i poolen men med värmarna så var det snabbt uppe i 28 och på kvällen efter mitt pass var det 30! Jag hoppade i när det var nästan 28! Modigt för att vara jag 🤣

Jag började ju jobba kl 14 igår men jag hann ligga där en stund och plaska runt. Sååå skönt. Sommaren, ja det är livet på en pinne ❤

Glöm inte att klicka på bilderna så blir de större 🙂

Det är liiiite disigt, det är som en lätt lätt dimma nästan men det är väl värmen som gör det.

Körde mitt Strong pass igår, vi skulle blivit 4 men Ann-Sofie uteblev och Aliisa tillkom så 3 blev slutresultatet. Ann-Sofie hade lite ont i ryggen. Hon kände att hon inte riktigt ville avboka ifall hon ändå kan. Men hon tränar så himla mycket så jag sa att känns det inte ok så stanna hemma. Och det gjorde hon. Passet gick kanon, jag var oxå lite seg innan vi började, glömde spraya mig, fick stanna ef uppvärmningen och ta mina sprayer, sen tar det ju några minuter innan de börjar hjälpa men 3-4 minuter in i första blocket så kände jag att yes nu kickar de in. Det är så roligt och tjejerna som kämpar där är riktiga kanonbrudar! Jäklar vad bra de gjorde trotts hettan!

Svettiga men så supernöjda över vår insats!!!

Jag har ju börjat med period fasta, kör 12/12, tänkte göra det en vecka sen ökar jag till 11/13, sen en timme till men jag tänkte ha 10/14. Sen funkar det inte pga av min träning. Jag känner mig redan mindre uppsvälld. Nu är det två timmar kvar till att jag får äta. Så det blir till att dricka mycket vatten nu, magen börjar känna av att jag borde snart få maaaaat 🙂

Altandörren är öppen, katterna är ute, Roffe fick jag banna efter 10 minuter, han pinkade på fåtöljen där ute…. usch vad sur jag blir på han, jäkla pissruska är vad han är! Så nu ska jag ut och hämta tidningen sen sätter jag mig oxå på altanen med mitt kaffe.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: