Anna njuter

Kl 07.00
☀️ 22°C

Vädret fortsätter att leverera, jag är glad för varje dag jag får njuta i solen. Det här är ju verkligen mitt väder. Idag ska vi sätta värmarna på plats till poolen. Utan värmarna hade vi redan 23 grader. Så om de kommer upp idag så kan jag bada till helgen. Jag tänker nu att vi inte började redan för två veckor sen med den. Men tid har inte funnits och vem kunde veta att detta är vädret vi har framför oss. men jag är lite sen med den det är jag. Men jag har inte hunnit helt enkelt.

Idag är jag ledig så jag ska passa på att joxa där ute förstås, jag är ju ingen solare så att ligga platt är inte aktuellt men att att jobba på ute, göra saker, sitta en stund, jobba på osv. Bara njuta av dagen ❤

Vilket kanon pass jag hade igår, helt otroligt. Tror det var felfritt! Hör och häpna!!!! Både Aliisa och Mervi vågade sig upp på scenen med mig. Vi har en låt där Pia, Bittan, Ida, Johanna och säkert nån fler varit upp på med mig och nu då igår även Aliisa, hon har varit upp tidigare med och igår lyckades jag få upp henne igen. Sen kom hon även under Fire, den kan hon som rinnande vatten så jepps hon hoppade upp. Sen har Mervi lite personliga minnen till våran cooldown Utan dina andetag så jag fick upp henne oxå. Sååå roligt ❤

Jag har ju delade magmuskler efter alla graviditeter och det har väl aldrig stört mig så mycket, jag har valt att leva med det. Men nu så har övre delen av magen börjat stå ut så himla mycket, den är rätt mycket större än undre delen av magen, det ser ut som om jag är gravid! Så jag ska nog söka för det men här blir man väl inte tagen på allvar, så jag tror jag ska prova med en privat först. Sen får man ju se om man får op, annars tror jag att jag fan betalar det själv. Nu är ja less att se på eländet! Googlade på Rekus diastas som det kallas och min mage ser ut så precis.

Ser ni ut bucktningen på mitten? Så ser jag ut precis fast ännu värre!!!

Fan nu säger de på radion att det finns reg risk idag…… näääää jag vill inte!! Kollar Klart.se igen och går in på dagens datum och nej, inget regn hit iallafall.

Nä nu facebook och så frillan och sen ut på gården!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: