Lite mer moln

Kl 04.30
⛅️ 20°C

Liite mer moln idag men enligt klart.se så kommer det att vara det fram till 07 ungefär sen lättar det. Denna vecka ser ju inte allt för tokig ut 🙂 Man kan lugnt säga att de som har semester nu har fått ett jäkla fin väder. Man tänker ju att detta kan bara inte hålla i sig, så när det blir vår tur så blir det kallt! Regnet på fredag är redan utbytt mot sol nu när jag kollade 🙂

Tidig uppstigning, jag börjar jobba kl 07 idag. behöver ju mina timmar på morgonen i lugn och ro. Somnade först efter kl 01 så det blev inte många timmar i natt. Min klocka säger ännu Godnatt 🙂

Vilken virrig dag det var igår, tror min hjärna är lite stekt…. tillbringade dagen med att virra runt på jobbet, glömma nycklar, glömma börsar, listor, springa fram och tillbaka och inte veta vad jag skulle göra, så höll dagen på. Passet sen… japp, lite virr här och där…. efter passet hoppade jag på sparkcykeln och drog hemåt. Stannade i en korsning, sen när jag skulle fortsätta så tröck jag på gasen innan jag stod på den och då stegrar dom…. faaan mötte ett gäng ungdomar på cyklar, de skrattade lite åt mig och hejade, de tänkte säkert men herreguuud vad ska kärringen med en sån till!!!

Faaaan vår pool har fått små små hål…… surar…. det har varit ett enda lappande tycker jag. Nå ett visste vi om men sen hittade vi tre till, pytte små, mindre än knappnålshuvuden men de måste lagas iallafall. Men nu är ju pool jäkeln full i vatten och två av dom sitter lite längre ner men vi ska prova med Danne och trycka något mot hålet inifrån och när det är tätt fort som fan torka av och sen på med lagningen. Men den har nog börjat göra sitt nu. Har haft den i 5 år och den har ju stått i gassande sol och all klor man både tvättar med och renar vattnet med. De blir väl sköra…. sen kan jag ju ha törnat i den nånstans när jag vek in den oxå. Vem vet men jag hade ju iallafall tänkt köra en ny, en med stålkanter. De kan man lämna framme över vintern, bara det sliter ju lite mindre än att packa dom fram och tillbaka. Hoppas den nu håller denna sommar, sen är det bara att slänga den.

Försökte var i säng tidigt jo jag la mig men somnade inte som sagt förrän efter 01…. kollade tv, kollade mobilen osv men tröttheten vill inte infinna sig. Det är nog värmen fast att jag har fläkt men det går ju inte att ha den blåsande mot dig utan man får ha den riktat lite uppåt men det blir svalare ialf.

Ja ja nu blir det uppdatering på facebook, sen frillan och så jobbet. Pass ikväll.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: