Sköna söndag

kl 06.00
☀️ 20°C

Vilken otrolig helg det varit, solen och värmen är här! Underbart. Igår var det verkligen en lugn dag. Jag var ensam hemma för det mesta. Var oh körde mitt Strong pass, vi var faktiskt 4 stycken bokade, det hade jag inte väntat mig. Starka tjejer, otroliga! Städade lokalen. Kom hem, pysslade med både pool och spa. Det är ju en del att hålla reda på. Poolen håller på att fyllas, måste hålla reda på benen så de står raka, försöker håva skräp så att jag har mindre sen, de där jävla fåglarna är ju som bajs maskiner in i poolen 🙂 men men det går ju inte att göra något åt det. Bara att håva på. Dennis, Alicia och Amanda kom på mat och spabad, Rasmus kom oxå. Danne kom precis till när maten var klar.

Konstigt att vara ensam hemma så länge, det är ju över 30 år sedan man varit det. Nu kan det ju gå flera dagar och det är bara jag och Danne hemma och vi jobbar ju tvärt emot varann så man är oftast ensam hemma, konstigt. Igår fyllde Eddie år, Freddes pojke men jag kände att jag måste hålla koll på poolen, städa spaet osv man har inte så mycket tid på sig när man jobbar. Lite dåligt samvete att jag ofta måste hoppa över såna saker, jobbar jag inte så är det annat som tar min tid.

Ja ja nu ska jag skriva klart dagens korre sen blir det jobb kl 09. Hoppas ni har en fiiiiin dag alla där ute i solen ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: