Strong Nation

Kl 06.00
☀️ 18°C

Vilka dagar det har varit och fortfarande är! Det har bara blivit varmare och varmare för varje dag. Igår var jag ute hela dagen. Höll på med poolen. Lite tjorv som det alltid är, lite hur fan gjorde jag, tur att jag har bilder men den stora presenningen jag hade har jag slängt. Den var i så dåligt skick. Så jag fick fara och köpa nya, nån stor fanns ju inte men det blev 3 små. Jag vill ju ha lite kraftigare inte de där tunna historierna. Jag ska beställa, jag behöver en som är 4×4 m och det har inte funnits här i affärerna, men Tomas hittade på nätet så det ska jag beställa. Sen har jag haft ett liiiitet hål på ett ställe och naturligtvis hade lagningen börjat släppa så det blev till att tömma ur och laga. Tur att jag inte fyllt så mycket, såg det rätt på en gång. Så då gjorde vi det a la Danne, upp med poolen lite grann så området kunde torka, jag torkade torrt med handduk, sen fick det ännu lufttorka ett bra tag, torkade av området ordentligt med rödsprit och satt på en ny stor lagning, lät det stå 30 minuter som det stod innan vi släppte ner den. Lät det lilla vatten som var där ligga på hålet så jag såg att det var tätt. Nu står den där, jag har släppt på vatten igen. Ska kolla den när jag är klar här och sen börja fixa benen, de måste bli så raka som möjligt, då blir hela poolen mer stabil, annars svajar den när man badar. Nu står den där iallafall, vattnet är på och gör sig redo för sommaren och bad.

Jonte, Nette och Freya kom oxå förbi igår, Dennis for och tränade så Alicia stannade med mig. Hon badade i spaet en stund, hoppade studsmatta, vattnade mina blommor och jordgubbslandet, hon gjorde bara somriga saker, så härligt tänkte jag. Det är sommar. Freya måste ju oxå få bada så fammor letade fram min stora bunka som Larry badat i städade ur den och så fyllde vi med vatten. Sagt och gjort, lillgumman hade ett bad. Men nu köpte jag en liten pool till henne så hon har en egen hon med.

Annika kom förbi vid 17 och vi var till mamma, hämtade med henne och for på Ica, mamma har velat ha en bh. Vi hittade en jätte söt som en sportis fast tunnare och mer fin. Så hoppas hon kan ha den. Sen såg hon en tröja hon ville ha, så den köpte vi oxå. Det tog sin tid när vi var iväg med henne. Vi kom väl tillbaka till avdelningen efter 19. Vi tänkte ta en runda med henne idag med. Kanske vi kan komma hit med henne och sitta.

Molnen var så lustiga igår kväll, de såg ut som sockervadd. Som om någon dragit i dom underifrån. Jag var ju tvungen att fota dom. Danne sa det här är inte bra, det är ju änglar, något kommer att hända, nått stort! Jag så något mjukt och fint. Så olika vi ser på saker. Men så är vi i det mesta. Om vi tittar på ett hus tex så ser jag potential, så här kan man göra, så här kan man fixa medan Danne ser, huj fan vad mycket jobb. Har vi ett problem så börjar jag söka lösningar, jag försöker resultatet medan Danne bara ser allt i svart och hur illa det är. Vi är typiska ”är glaset halvt tomt eller halv fullt”

Nä nu är det dags för facebook och frillan, sen gå igenom Strong Nation, det var 4 bokningar idag vilket förvånade mig. Det är ju kanon väder men det är klart vi kör redan kl 10 så man hinner fara iväg och sola resten av dagen ändå. Det är verkligen ett kanon pass, så roligt, extremt bra, man går igenom hela kroppen, man tränar kondition, styrka, uthållighet, explosivitet, mage, rygg osv. Så vill man ha en total genomkörare så ska man komma på Strong.

Avslutar med min vackra dotter, hon har haft en bra midsommar ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: