Underbar dag

Kl 06.30
☀️ 20°C

Vilken underbar dag det blev igår. Jag och Savannah startade med att fara på Rajala en sväng, det blev en klänning till henne och två tröjor, typ t shirtar och en klänning till mig. Sen hem fort, kasta kycklingen i sina former på grillen och för grilla dom, sen grönsakerna, skalade potatisen och satte den i vatten, gjorde mina två efterrätter, vek ner tvätt och hängde upp en maskin. Jag var klar kvart i ett och kl ett skulle vi börja åka mot Seskarö och midsommarfirandet där. Det är ju en tradition. Det var jag, Rasmus, Dennis och Alicia, sen Annika, Tomas och Inga-Britt. Det är roligt att träffa alla Seskisbor och surra. En tjej från min barndom sa åt mig, -Wow vi har ju kändisar här, du är ju den mest kända på den här festen, jag gapskrattade, ja sa hon du är ju alltid i tidningen så jag brukar skryta och säga -henne känner jag! Det var ju lite gulligt. Våra kusiner Börje och Leif kom oxå dit. Det var ju skit kul och se dom. Vi bjöd in dom till kvällen hos Annika. Vi har bjudit in dom tidigare oxå men de har inte kommit.

Det var ett bra firande och så mycket folk, man såg att folk saknat att träffas och umgås, det var jätte mycket folk där, kön till fika bordet var så lång så jag ides inte ens ställa mig där. Så där mycket folk har jag inte sett där någonsin tror jag. Meiri och hennes familj var oxå där. De har ju köpt stuga på Seskis för nått år sen. Så nu var de där med familjen och hennes mamma och pappa från Brasilien var oxå här.

Efter det åkte vi hem, vi hann sitta oxå en stund. Annika gick och hämtade mamma och så kom de förbi här och satt en stund innan de fortsatte till Annika. Jag kokade pottisarna, packade grejerna och drog till Annika och Tomas. Vi placerade ut borden, hämtade stolar, och mitt i all förberedelse så sök Börje och Leif upp, vad överraskade vi blev, så roligt.

Danne hann oxå hem från jobbet lagom till maten. Det blev riktigt trevligt att sitta och äta ihop, prata och skratta. Och så roligt att Leffe och Börje kom, det var riktigt kul. Vi har ju aldrig speciellt långa sammankomster och nu skulle mamma hem så efter 19 började vi promenera hem med henne. Så hon inte hinner bli för trött. Det är roligt att ha med henne igen, att hon kan vara med oss och ha någon nytta av sammankomsterna. Jag och Annika tänkte hämta ut henne en sväng idag igen. Vi ska bla till Ica och köpa bhn till henne, samla upp de där påsarna så de inte hänger under armarna 🙂 Vi tänkte köpa typ sport bh modellen så att de är mjuka och inte klämmer nånstans. Sen blir det väl glass nånstans.

Idag ska jag börja med poolen, jämna ut marken, börja lägga ut allt. Men jag tror jag måste och köpa en presenning, den stora vi haft under gick helt sönder förra året, den var slut som artist. Det var en sån kraftigare som jag köpte när vi hade 4 kantig pool. Så den har ju hållit i många år. Tänkte att jag hinner börja fylla den idag med. Mattorna måste ju sen upp på taket. Men den ena ska lagas först. Danne har köpt vad han behöver till det. Jag lagade den provisoriskt förra året, det höll men små läkte lite, inte mycket men lite grann droppade det där.

Rellu har kommit hit, hon hann ringa precis innan hon boardade planet till Luleå, måste ringa henne idag för att kolla om vi kan dejta nån dag och sen kanske åka ut till Meiri oxå en sväng. Saknat Rellu och hennes positiva tänk och enorma planerings sinne. Hon är en riktigt idé spruta, hon ser ett företagande i allt. Inget är omöjligt när det kommer till henne. Hon hade inte tagit några zumba kläder med sig sa hon, men jag haaaar ju massor, Så vi kanske hittar på nått innan hon åker hem ❤

Ja ja nu ska jag sätta igång dagen. Måste hitta låtar till passen nästa vecka så det tänkte jag oxå ta ut idag. Det är alltid något att göra. Det ska bli skönt att dra ner på passen för det kommer att bli mycket mindre förarbeten, mindre ”jag måste gå igenom passet” det gör jag varje dag innan jag ska ha pass. Och i och med att jag ofta jobbar innan passet så måste jag göra det innan jag far och jobbar, så det ska alltid planeras in. Vissa veckor kommer jag bara att ha två pass och vissa 3. Nu har jag allt från 4-6 och mer i veckan, det beror på hur mycket extra jag tar, periodvis blir det mycket. I 15 veckor varje termin har jag 5 bokade pass varje vecka, plus allt extra då. Så visst det kommer att bli extra nu med men nu är det lättare att planera in dem så att det inte hoar sig varje gång. För det kommer ju då återigen, allt förarbete som krävs inför varje pass.

Nå niin, nu facebook, frillan och så ut i vädret. Det är kanon väder idag igen och imorgon har det lovar ännu varmare…. Anna njuuuuuuter ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: