Sovit och sovit!

Kl 08.00
⛅️ 18°C

Herreguuud jag vaknade kl 08!!! Fatta, jag sover inte så länge. Jag vaknade till 01.30 klollade klockan och sen vaknade jag 04 och stängde tvn. Men det är det jag har varit vaken, helt otroligt!!! Men skönt, jag behövde kanske det då.

Jobbade igår, började ju kl 11 och slutade redan 15.30, var tjänstledig andra halvan. Passet blev ju inställt det var bara en deltagare kvar till slut. Men lika var det, då hann jag göra bort allt jag hade i rimlig tid och behövde inte kuta runt som en skållad råtta hela tiden.

Dennis kom efter 16, klippte honom, for och handlade. Rasmus var här, de håller ju på med mersan så jag klippte honom oxå. Dammsög, städa till lite i köket och hallarna, satte all kyckling i marinad, skar grönsakerna färdigt, satte dom i lite olja och kryddor. Sen var klockan nästan 22 så jag gick faktiskt i säng och kollade tv. Somnade strax efter jag lagt mig tror jag 🙂

Idag är det midsommarafton och planen är att vi åker i sedvanlig ordning ut till Seskarö, det har vi gjort i många år och det känns som att vi kommer hem när vi åker dit. Vi brukar inte vara så länge men vi tar en fika, vi pratar lite med folket vi känner och ungarna brukar vara i fiskdammen men sen är det inte så mycket mer. Ett par timmar så åker vi hem, gör iordning maten som ska med och sen drar vi dit vi ska grilla, ibland hos oss, ibland hos Annika och Tomas eller Peter och Kattis. Idag blir det hos Annika och Tomas. Mamma ska oxå vara med. Så det blir till att värma upp vår mat på grillen i foliebyttor så de är genomstekta sen grillar vi upp färgen hos Annika och Tomas. Kokar pottisar klart, gör salladen så att allt är klart. Måste göra mina tårtor oxå innan kl 13 för då blir det Seskis. Men nu först ska jag iväg med Savannah en sväng på Rajala.

Ha en riktigt fin midsommar alla vänner, drick inte för mycket, sköt er och tänk på alla barn som vill fira en lugn midsommar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: