Lyckligaste jag

Kl 06.00
☁️ 12

Stiger upp och det är molnigt 😦 såg att regnet var på väg och så blev det kl 08 började det att regna. Efter att jag stigit upp har jag skickat iväg ett meddelande till alla våra kunder om vårt avslut. Jag skrev ett tidigare men min uppkoppling kan vara så kass så den låg kvar fast nedsläckt… och innan jag fick bort den…. men efter många om och prova byta användare så gick det 🙂 Sen har jag skrivit lite om CMM, skrivit ut det jag behöver osv.

Igår hade vi möte jag och Nina just ang CMM och vårt Tornedalsrally, är allt klart, vilka ska vara var, vad behöver vi ännu, vem fixar vad, vad fixar vi osv. Nu har vi koll på läget…. tror vi 😀 Vi gick även igenom Concours de charme, vi behövde fräscha upp våra frågor, get in the mood lite, vi diskuterade kläder, vi tar detta på största allvar, vi kommer alltid överens om hur vi går klädd och på vilka dagar. Sen fick vi frågan om att vara med på bedömningarna på finbilscruisingen som går på fredag och givetvis vill vi ju det.

Kolla så seriös jag ser ut, jämför anteckningar, kollar att vi går igenom allt vi tänkt 😀 Men det är så roligt, äntligen blir det av ❤ Snodde Ninas bilder 🙂

Men det som gjorde min dag idag är att jag har äntligen fått ut mitt körkort!!!! Fan vad vi tjorvat med det. Gör INTE som vi, dra på det tills det är för sent. För vilket tjorv det var när vi inte hade ett giltigt legitimation!!!!! Det började med att vi skulle fota oss, nej se det gick ju inte då vi inte hade ett giltigt körkort eller annat ID. Inte ens med bank id gick det. Så det var bara att åka över till Torneå och fota sig, sen skicka in. Korten kom men nu börjar krånglet. Hur fan ska man legitimera sig?? Vi beställde en fullmakt eller ansökte om undantag som det heter hos Transportstyrelsen, det tog några dagar så kom den. Jag skrev under och vem som skulle legitimera mig, skickade in. Och när du får det pappret så står det att inte skicka in förrän du fått ifrån PostNord att ditt kort är där, fullmakten är tidsbegränsad. Så jag gjorde som det stod. Men då är det låååååånga handläggningstider på Transportstyrelsen. Mitt kort går tillbaka på imorgon och ”fullmakten” har inte kommit. Provade då att få liggtiden framflyttad. Nä se det går inte, ring PostNords support. Jag gjorde så, satt i telefon kö i nästan 1 och en halv timme!!!!! Bara för att på 1 minut få svaret, det kan vi inte göra. Provade ringa Transportstyrelsen det var stängt och där fick jag meddelandet att de tom dragit ner tiderna för telefonkontakt för att de har så mycket att handlägga….. Men då kom jag på det, mitt tjänstelegg, googlade och ja det borde funka, det är mitt foto och mitt personnummer. Och tillslut fick vi ut våra körkort, gissa om jag är lycklig!!!! Så jag ska ALDRIG mer göra om detta, aldrig mer dra på något sånt här. Det har varit nervpirrande och jäkligt tjorvigt. Så tack till alla berörda som hjälpt mig, engagerat sig, tipsat mig och tack till Ica för att de är serviceinriktade ❤

Ja ja nu Strong sen jobb ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: